nr. 143 (iunie-iulie 2016) IMG_0620
Hotelul EST WESTERN PLUS MARI VILA BUCHAREST, 5 ani de excelență în domeniul turismului

Lansat în 2011 Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest a aniversat la mijlocul lunii iulie a.c cinci ani de excelenţă în domeniul turismului.

Evenimentul a avut o dublă semnificaţie aniversară,cea a amfitrionului Marian Mândrilă şi cea a locaţiei de lux-Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest.Hotelul de patru stele este amplasat în partea de S-E a Capitalei, în apropierea marilor centre comerciale şi a cartierului rezidenţial Pallady Towers. Situat in plină zonă de dezvoltare imobiliară, este locul perfect pentru oamenii de afaceri, în apropiere fiind Autostrada Soarelui (A2) şi Şoseaua de Centură care oferă oaspeţilor marele avantaj de a evita centrul aglomerat al oraşului.

Hotelul, prin eleganţa care îl recomandă, oferă oaspeţilor spaţii şi condiţii atât pentru activităţile profesionale, cât şi pentru relaxare, prin sălile de conferinţă, restaurantele, barurile şi terasele sale.

Saloanele MARI VILA sunt alegerea ideală pentru orice tip de eveniment din viaţa dumneavoastră, este un loc unde veţi simţi nevoia să reveniţi!

Capacitatea salonelor este de maxim 500 de persoane – Salon MARRIAGE, 170 de persoane – Salon ATLANTIC, 120 de persoane – SalaSHANGHAI, 60 de persoane – Salon PATTAYA şi 20 de persoane – Salon BALLI, la mese rotunde, generoase. Primirea invitaţilor se face printr-un lobby bar ultramodern cu un design impresionant prin decoraţii unice.
Saloanele sunt destinate exclusiv organizării de evenimente: nunţi, botezuri, cununii, baluri, banchete, petreceri corporate şi private, conferinţe, prezentări de modă, aniversări, lansări de produs, licitaţii opere de artă, vernisaje etc.

Împreună cu o echipă de profesionişti în organizarea evenimentelor şi cu bucătari renumiţi, Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** vă oferă o gamă largă de servicii, meniuri diverse, personalizate, catering pentru evenimente, aranjamente florale şi decoruri în trend.

La mulţi ani, Mari Vila! La mulţi ani Marian Mândrilă!

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.