nr. 188 (martie-aprilie 2020) strazi-bucuresti-igienizare-coronavirus
În Sectorul 6, străzile se spală cu dezinfectant!

În Sectorul 6, trotuarele, bulevardele, dar și străzile din interiorul cartierelor se spală cu apă tratată cu pastile de cloramină.

Acest dezinfectant efervescent clorigen se adaugă în apa de la rețea, pe care operatorul de salubrizare autorizat o folosește la spălarea carosabilului.

“Acționăm pentru sănătatea comunității pe toate planurile: de la dezinfectarea prin nebulizare a sălilor de clase, piețelor, instituțiilor publice și punctelor de asistență și prim-ajutor din Sectorul 6, la spălarea străzilor cu soluții avizate, pe bază de clor activ și biocid. Niciun efort nu este prea mic, în această perioadă, pentru a stăvili pandemia. Curățenia este esențială, iar noi începem de la bază: cu artere de circulație, pietonale și pasaje spălate și dezinfectate”, a declarat Gabriel Mutu, Primarul Sectorului 6.

Edilul continuă susținerea măsurilor de prevenție contra gripei sezoniere și a virusului COVID-19, pe care le-a început în urmă cu o lună și jumătate, când a distribuit gratuit în școli și la cele nouă puncte de prim ajutor din cartierele sectorului peste 180.000 de măști medicinale dar și soluție dezinfectantă pentru mâini.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.