nr. 171 (octombrie-noiembrie 2018) indagra
INDAGRA 2018 se va desfăşura între 31 octombrie și 4 noiembrie a.c.

Centrul Expozițional ROMEXPO găzduiește între 31 octombrie și 4 noiembrie  a.c., cea mai importantă manifestare cu profil agricol, organizată anual în România, INDAGRA –Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei (www.indagra.ro).

INDAGRA 2018 este organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Manifestarea reunește sute de companii din întreagă lume, din țări cu tradiție în domeniul agricol, exportul și importul de produse şi echipamente performanțe.

Una dintre noutățile acestei ediții este aceea că suprafața de desfășurare va cuprinde și unul dintre noile spații Romexpo, pavilionul B2, care beneficiază de facilități la nivel internațional.

La INDAGRA 2018 sunt așteptați peste 65.000 de vizitatori. Tot ce este nou pe piață agricolă se poate achiziționa de la Indagra, chiar și cu discount-uri cuprinse între 10 și 50 % la serviciile, produsele și echipamentele expuse.

Târgul reprezintă cel mai important eveniment românesc cu caracter agricol, numărul mare de expozanți, ofertele acestora și activitățile conexe din cadrul lui demonstrând potențialul și capacitatea producătorilor și distribuitorilor din domeniu, români și străini, de a aduce pe piață produse și echipamente moderne, în scopul de a crește performanțele și profitul în: cultură legumelor, fructelor și semințelor, creșterea animalelor, viticultură și vinificație.

De la INDAGRA 2018 nu lipsesc companiile care produc, importă și distribuie:

  • îngrășăminte, material săditor, semințe, răsaduri și sisteme moderne pentru horticulturori și agricultori,
  • echipamente, mașini și utilaje care asigură o mai mare flexibilitate și o creștere rapidă a productivității,
  • sisteme de irigații, sere și solarii,
  • produse și servicii din sectorul zootehnic,
  • echipamente pentru viticultură.

Program de vizitare:

  • 31 octombrie– 3 noiembrie (miercuri – sâmbătă), între orele 09.00 și 19.00
  • 4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 și 16.00.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.