ACTUALITATE Intercoiffure2
INTERCOIFFURE se identifică cu Viziunea Elitei

Fondată în anul 1925, Intercoiffure Mondial este organizaţia coaforilor de înaltă clasă. Punând accent pe prestigiu şi excelenţă, membrii INTERCOIFFURE socializează atât din plăcerea pentru ceea ce fac, cât şi din respect profund pentru valorile morale. Este prima grupare organizată a coaforilor din România şi, în acelaşi timp, prima organizaţie din Europa de Est care a reuşit să se afilieze cu INTERCOIFFURE MONDIAL.

Astăzi, Intercoiffure România se manifestă printr-o activitate intensă, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional, având filiale în toată ţara.

Vorbind despre deviza organizaţiei, Cristina Ciucă, Fondator Intercoiffure România a ţinut să precizeze: “Sunt locuri cu o energie specială și o forță pozitivă. Și sunt oameni care te întâmpină cu brațele deschise și o viziune aparte. Putem spune că INTERCOIFFURE se identifică cu Viziunea Elitei: Creativitate, Educaţie şi Networking!”

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.