Nr. 187 (februarie-martie 2020) jysk-magazin-la-lugoj
JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, inaugurează două magazine noi, în Bucureşti şi Timişoara, pe 20 februarie

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, inaugurează două magazine noi, în Bucureşti şi Timişoara, şi ajunge la o reţea de 84 de unităţi pe piaţa locală, compania vizând extinderea la 150 de unităţi în România în următorii ani. JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

“Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Tinta noastra este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenţi în toate oraşele cu peste 20.000 de locuitori. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spaţii de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spaţii moderne, de aproximativ 1350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spaţii potrivite conceptului nostru, mai ales în oraşe mari, precum Bucureşti şi Timişoara. Este un motiv în plus pentru care ne bucurăm că inaugurăm în aceeaşi zi două magazine în două oraşe mari”, spune Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

Noul magazin din Bucureşti se află pe Strada Fizicienilor, în locul unui fost magazin Lidl, şi are o suprafaţă totală de 1580 mp, acesta fiind al nouălea din Capitală. Compania a deschis recent şi două magazine Afumaţi şi Baloteşti.

Magazinul din Timişoara are o suprafaţă totală de 1400 mp şi este al al treilea din oraş.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 52 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2800 de magazine. Deţinut de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, al doilea cel mai mare din ţară.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.