Kuehne + Nagel a lansat o noua aplicație pentru piața logistică

Compania Kuehne + Nagel a anunțat azi abordarea sa cu privire la digitalizare si a introdus un produs inovativ de noua generație “gKNi”, care se bazează pe date logistice și analiză predictivă. Introducând constant perfecționări ale serviciilor și performanței în beneficiul clienților și acționarilor săi, compania Kuehne + Nagel își pune în valoare competența și forța de inovare prin intermediul unei abordări de digitalizare concentrate pe: disponibilitate și promptitudine digitală, produse digitale și platforma de afaceri cât și operațiuni comerciale.

Promptitudinea digitală a companiei Kuehne + Nagel constă în structuri și procese de date avansate la nivel global, precum și interfețe standard care asigura conectivitatea imediată și fără cusur clienților. În combinație cu sistemele sale standard de operare, compania Kuehne + Nagel poate răspunde rapid cerințelor pieței și poate reduce timpul de implementare pe piață a produselor și solutiilor digitale.

Compania a lansat deja KN FreightNet, un produs digital care pune la dispoziție o estimare/cotație instantanee, comenzi și rezervari online, precum și facilități de urmarire track & trace pentru expedierile aeriene și maritime.

Dr. Detlef Trefzger, Director General / CEO al Companiei Kuehne + Nagel Group: “Prin utilizarea competențelor noastre de bază și prin extinderea pe scară largă a competențelor și inteligentei noastre digitale, mai ales in zona managementului datelor si analiticii, dezvoltam produse de pionierat care aduc valoarea adăugată clienților noștri. Considerăm că digitalizarea nu reprezintă un ocol sau o întrerupere, ci este parte a evoluției permanente a afacerii noastre. Astfel, putem să livrăm soluții inovative în mod continuu, soluții care contează și sunt importante pentru clientii nostri.” Perfectionandu-si disponibilitatea și promptitudinea digitală, capabilitățile de dezvoltare de produse și pe capacitatea de informare asupra pieței logistice, compania Kuehne + Nagel a creat “gKNi trade nowcasting”. “gKNi” înseamnă indicatori globali Kuehne + Nagel” și oferă estimări pentru cifre economice cheie, cum ar fi balanța comercială și producția industrială, pe baza informațiilor extrase din piață.

Acest produs inovator este o initiativă a platformei comerciale / de afaceri a companiei folosind tehnologii dezvoltate de specialiștii proprii (in-house) pentru a combina datele mari/importante cu extragerea de date, autoevaluarea și analitica predictivă. Soluția “gKNi” ofera cunoasterea în timp util a trecutului celui mai recent, a prezentului și a viitorului foarte apropiat al dezvoltării economice cu până la 55 de zile înaintea altor estimari sau indicatori comerciali.