Business News Laurentiu Trocan
Laurențiu Trocan este noul Country Manager al companiei D-Link România

Începând cu 1 Martie 2016, D-Link l-a desemnat pe Laurențiu Trocan în funcția de Country Manager in Romania .

Laurențiu Trocan s-a alăturat echipei D-Link în 2014, dezvoltând strategii de marketing și vânzări, atât pentru sectorul business, cât și pentru consumatorii individuali. “Din această poziție, Laurențiu Trocan a contribuit la consolidarea D-Link România și a ajutat la întărirea poziției de furnizor și producător de echipamente de rețelistică și comunicații”, a spus Thomas von Baross, vicepreședinte D-Link pentru Europa Centrală și de Est. “Sub conducerea lui Laurențiu Trocan D-Link a lansat platforma mydlinkTM, portofoliul de produse mydlinkTM Home, precum și servicii de supraveghere video împreună cu Telekom Romania.

Strategia D-Link atât la nivel global, cât şi local este de a câştiga teren în segmentul business, în special în zona de telecomunicaţii şi al IMM-urilor. D-Link are un portofoliu extins de echipamente de reţelistică, supraveghere video şi gama mydlink pentru soluții de business care permit realizarea de automatizări pentru diferite procese prin intermediul unor dispozitive conectate la internet.

D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud.

În noul rol de Country Manager îmi propun să coordonez implementarea strategiei globale a D-Link, şi anume consolidarea relaţiilor comerciale cu importatorii şi distributorii, crearea de noi canale de vânzare, în special în rândul operatorilor de telecomunicaţii şi al integratorilor, şi nu în ultimul rând consolidarea şi dezvoltarea relaţiilor comerciale cu partenerii tradiţionali din retail şi online, declară Laurențiu Trocan.

Laurențiu Trocan are peste 15 ani de experiență profesională în domeniile telecomunicațiilor, IT/IS și serviciilor medicale. Anterior colaborării cu D-Link România, Laurențiu Trocan a coordonat activităţile de marketing, vânzări şi dezvoltare de business din cadrul companiei Softelligence România. De asemenea, a deţinut funcţia de Director de Marketing şi Vânzări pentru Medicover. Din 2004, timp de 3 ani, Laurenţiu a fost Director de Vânzări în cadrul Adecco IT România.

Laurenţiu Trocan este licenţiat al Facultăţilor de Comerţ Exterior şi Finanţe – Bănci, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Despre D-Link

D-Link este unul dintre cei mai importanți producători de infrastuctură de rețea la nivel mondial, cu 30 de ani de experiență în producerea de echipamente inovatoare, de înaltă performață, atât pentru companii cât și pentru clienții individuali. De peste un sfert de secol, D-Link a proiectat, dezvoltat și produs echipamente premiate pentru rețea, wireless, stocare, securitate și solutii de supraveghere IP. mydlink™ Home reprezintă o serie de tehnologii inteligente ce permit proprietarilor de locuințe să monitorizeze, automatizeze și să controleze locuința de oriunde și oricând folosindu-se de smartphone sau tableta. D-Link își distribuie gama largă de produse de rețea către companii și persoane fizice prin rețeaua sa globală de distribuție și prin intermediul partenerilor și furnizorilor de servicii de rețea. D-Link înțelege necesitatea accesării, managementului, securizării și distribuirii datelor sau a altui content digital și de aceea a dezvoltat o multitudine de tehnologii IP destinate unei experiențe digitale integrate, atât pentru persoane fizice prin Digital Home, cât și pentru rețelele de business ale companiilor.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.