nr. 163 (februarie - martie 2018) ENVVISO-WORKSHOP-LEAN-1-768x576
Lean Six Sigma Yellow Belt

În perioada 17-18 februarie 2018 a avut loc cursul Lean Six Sigma Yellow Belt. Acest curs și-a propus descoperirea și înțelegerea principiilor, obiectivelor și a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma cu aplicabilitate în procesele de orice tip, demonstrarea eficienței lucrului în echipă pentru identificarea cauzelor unei probleme, pentru găsirea și implementarea unor soluții comune, viabile și care să reziste în timp, pregătirea în vederea obținerii unei certificări internaționale.

Cursul a fost destinat managerilor sau proprietarilor de procese din conducerea executivă, șefilor de departamente – care au sarcină de a menține performanțele proceselor în care sunt implicați și de a veghea la ameliorarea lor continuă, colaboratorilor în situația de aconduce un proiect pe termen scurt, pentru a aprecia dacă Lean Six Sigma este recomandabilă, experților sau specialiștilor din procese invitați să participe în cadrul sesiunilor de rezolvare a problemelor și de ameliorare a performanțelor proceselor din cadrul departamentelor lor.

Participanții au avut acces la o platformă web cu resurse dedicate lean six sigma și beneficiază de consultanță online din partea tutorilor acreditați. Participanților li se acordă certificate eliberate de o instituție acreditată de Internațional Association for Six Sigma Certification SUA (CODECS-IASSC Accredited Training Organization).

Din luna septembrie 2014 CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul în SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green și Black Belț. Această acreditare atestă faptul că programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respectă standardele IASSC.

Mai multe informații pe www.codecs.ro, http://www.codecs.ro/calendar-cursuri sau telefonic la numerele:021.252.51.82/3/4 și la adresă de e-mail sales@codecs.ro.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.