nr. 175 (februarie - martie 2019) phonecia
Lido by Phoenicia, o platformă de promovare a valorilor

Phoenicia Hotels a redeschis hotelului Lido by Phoenicia, situat pe Bulervardul Magheru, după un proces complex de renovare.

Hotelul este clasificat la patru stele şi deţine 115 camere, dintre care 18 apartamente şi dispune de două restaurante – Restaurant Lido şi Lido’s Brasserie & Bar, două săli de conferinţă, sală de fitness şi masaj. Potrivit comunicatului de presă al companiei investiţia iniţială s-a ridicat la 5 milioane de euro, urmând ca în perioada următoare hotelul să beneficieze şi de un nou restaurant, de un centru Spa, dar şi de o piscină cu valuri amplasată în curtea interioară.

Este important că în interior au fost păstrate unele elemente originale, precum liftul, tavanul din unele camere şi treptele. Ca urmare a renovării şi modernizări Lido by Phoencia îşi propune să devină o importantă platformă de promovare a valorilor româneşti şi internaţionale, astfel încât pe holurile hotelului se găsesc tablouri cu Bucureştiul de altădată, ce aparţin unor pictori autohtoni”, se mai precizează în comunicat.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.