nr. 141 (aprilie-mai 2016) show_upload_viewobjective_14222849040.21075500_sp_1422284904_vsm_371
Magazinul Secom Timişoara este cel de-al 9-lea din portofoliul companiei

Secom, lider de autoritate în soluţii de medicină integrativă pentru un stil de viaţă sănătos continuă extinderea reţelei proprii de retail şi anunţă prima lansare din 2016 în Timişoara. Magazinul Secom Timişoara este cel de-al 9-lea din portofoliul Secom şi primul din regiunea de vest a ţării.

     Noul magazin este situat în Piaţa Huniade nr. 3 , lângă Opera Română din Timişoara. Magazinul Secom are o suprafaţă de 70 mp şi a necesitat de o investiţie de aproximativ 40.000 de Euro.


În cadrul magazinului din Timişoara sunt disponibile toate produsele naturale pentru sănătate şi frumuseţe, din portofoliul Secom: peste 250 de suplimente naturale şi 35 de fito-dermatocosmetice de ultimă generaţie pentru sănătatea pielii, a tenului şi a unghiilor. Mai mult, în cadrul magazinului, consumatorii pot beneficia de consultanţă de specialitate şi consiliere pentru alegerea produselor naturale pentru sănătate, mod de administrare, asocierea cu tratamentul alopat. 


„Reţeaua de retail Secom reprezintă o interfaţă dintre companie şi consumator, fiind totodată un răspuns la nevoia de a crea o cultură de administrare a suplimentelor alimentare, în condiţiile în care domeniul este puţin înţeles, iar românii au tendinţa de a se automedica. Secom susţine alegerea informată de produse naturale de sănătate şi administrarea acestora alături de tratamentul alopat, iar magazinele Secom ne ajută să promovăm aceste concepte”, susţine Lucia Costea, managing partner Secom.     Cu ocazia lansării, în magazinul Secom din Timişoara se desfăşoară campania specială: 150 de premii pentru achiziţii în valoare de 150 de lei, prin care cumpărătorii pot primi unul dintre cele 150 de cadouri special pregătite. 


Reţeaua de retail Secom s-a deschis în urmă cu trei ani -aprilie 2013 şi cuprinde astăzi nouă magazine în Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi, Ploieşti şi Timişoara. 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.