nr. 169 (august-septembrie 2018) piscina MV
Mai avem o lună pentru a ne putea bucura de Piscina Mari Vila

În cadrul BEST WESTERN PLUS MARI VILA BUCHAREST găsiţi piscina Mari Vila, unde iubitorii de soare şi apă se pot bucura de tot confortul într-o oază de linişte, frumos şi vegetaţie.

„Piscina Mari Vila şi-a deschis porţile. Este un proiect original şi unic, de lux, care concurează cu cele mai mari resorturi ale destinaţiilor turistice de succes. Pentru cei care au fost  prezenţi la deschidere, surpriza a fost mult peste aşteptări, bunul gust, luxul, curăţenia, designul şi ambientul au oferit pe lângă modernism şi o notă specială de tonalităţi artistice inedite. Piscina dispune de un bar pe luciul apei, ceea ce nu există în nici o locație. Aşadar, odată cu sezonul estival, la Hotelul Mari Vila s-a deschis cea mai modernă piscină din Bucureşti. Pentru a vă convinge, vă invităm să ne vizitaţi. Bineînţeles, vă aşteptăm cu surprize plăcute!”, ne-a declarat amfitrionul proiectului Ec. Marian Mândrilă, directorul grupului de firme Mari Vila.

Aşadar ne-a mai rămas o lună pentru a ne putea bucura de avantajele exclusiviste oferite de Piscina Mari Vila situate în cadrul hotelului BEST WESTERN PLUS MARI VILA BUCHAREST.

Detalii la telefon: +4 037 205 0800 Fax: +4 021 568 8888

Mobil: +4 0755 346 346 şi +4 0755 345 345

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.