nr. 157 (august-septembrie 2017) mantor
Mantor extinde unităţile de producţie în România

Grupul spaniol de construcţii Mantor a început lucrările pentru extinderea unităţilor de producţie pe care Plastipak le deţine în oraşul Urlaţi, jud. Prahova. Plastipak, care activează în industria de proiectare şi producere a ambalajelor, a alocat peste 2 milioane de euro pentru construcţia unei hale cu spaţiu de depozitare, efectuarea de modificări interioare şi extindere în zona birouri, precum şi pentru amplasarea a două silozuri, iar finalizarea lucrărilor de construcţie este prevăzută pentru luna octombrie 2017.

“Construcţia noii hale Plastipak va aduce cu sine noi locuri de muncă în oraşul Urlaţi şi va avea o contribuţie majoră la dezvoltarea economică a zonei. Ne bucurăm foarte mult că există investitori care aduc valoare oraşului nostru”, a precizat Marian Măchiţescu, primarul oraşului Urlaţi.

Fabrica de la Urlaţi este cea de a douăzeci şi treia zonă de producţie Plastipak  la nivel global, iar printre cei mai importanţi clienţi pe care îi deserveşte compania se numără Pepsi şi Procter & Gamble.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.