MAPEI România își propune pentru 2016 o creștere a cifrei de afaceri care să continue trendul ultimilor ani, mizând pe volumul ascendent al lucrărilor de construcții la nivel național, dar și pe o abordare de business care pune în centrul său pasiunea pentru construcții și lucrările de calitate, făcute să dureze. Reprezentanții MAPEI estimează o creștere la nivel de piață a construcțiilor în jurul a 7% pentru anul în curs, în timp ce ținta de creștere a vânzărilor companiei în 2016 este de 2 cifre procentuale.

Liderul mondial în producția de adezivi și produse chimice pentru construcții vizează reeditarea performanței de anul trecut. În 2015 am reușit să ne plasăm ca procent al creșterii cifrei de afaceri peste cea la nivel de industrie a construcțiilor. Tocmai de aceea, estimările pentru anul în curs nu sunt doar optimiste, ci sunt fundamentate pe istoricul nostru economic din ultimii ani. În plus, statistica anilor trecuți arată un trend de revenire a pieței construcțiilor, 2015 însumând față de 2014 o crestere a lucrărilor de construcții cu 8,1% ca valoare. În același timp, încrederea noastră se bazează pe oameni. Avem o echipă valoroasă care pune pasiune în muncă și înțelege foarte bine specificul pieței. Suntem profesioniști în tot ceea ce facem, iar produsele noastre sunt echivalente cu lucrările sustenabile, de calitate“ este de părere Florin Ciobanu, Director General MAPEI România.

În 2016, MAPEI vine cu o abordare diferită a pieței și o strategie de marketing și vânzări în care dorește să implice 3 categorii de public țintă: beneficiarii lucrărilor, arhitecții și meseriașii. În România, până în momentul de față am activat cu precădere pe piața proiectelor mici, inclusiv segmentul DIY. Strategia actuală, însă, vizează orientarea noastră și către piaţa proiectelor mari, a construcţiilor de infrastructură, dar și a clădirilor civile și industriale. Totodată, promisiunea MAPEI în fața consumatorului este bazată pe respect, încredere și garanția lucrului bine făcut. În momentul de față nu mai vorbim de un singur mod de a construi o casă, din punct de vedere estetic sau funcțional. Diversitatea de materiale și creativitatea arhitecților oferă numeroase variante de realizare a unui proiect. Astăzi orice fantezie poate fi realizată în construcții și datorită MAPEI. Ne bazăm pe portofoliul nostru de peste 300 de produse din domeniul placărilor ceramice, a montajului de pardoseli, repararea și consolidarea structurilor din beton. Casa are personalitate și arată lumii exact ceea ce proprietarul dorește. Este o oglindă a personalității celui care o construiește. Și pentru că trebuie să ne placă și să fim mulțumiți de ceea ce vedem în oglindă, pentru noi nu este loc de compromisuri la calitate a declarat Silviu Minciu, Director Marketing MAPEI România.

MAPEI este unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de adezivi și produse chimice pentru construcții, cu peste 20.000 de tone de produse livrate zilnic. Înființat in 1937 în Milano-Italia, grupul cuprinde astăzi 68 de fabrici în 32 țări din întreaga lume și 8.500 de angajați. Compania înregistrează o cifra de afaceri de 2.5 mld. Euro și investește anual 5% din venituri în cele 18 Centre de Cercetare-Dezvoltare, în care lucreaza 900 specialiști. Bazele filialei românești au fost puse în 2006 prin înființarea MAPEI România, ca parte din strategia de internaționalizare a grupului. Portofoliul MAPEI România cuprinde peste 300 produse, iar la nivel de business înregistrează o cifră de afaceri de peste 10 milioane Euro.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.