nr. 148 (noiembrie-decembrie 2016) total-group
Marco Pannunzio- noul managing director al companiei Total România

Marco Pannunzio este noul managing director al companiei Total România începând cu data de 1 decembrie, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Franck Haettel. Conform unui comunicat de presă recent al companiei, Franck Haettel va prelua poziţia de security coordinator pentru sucursala de Marketing & Service, din cadrul companiei Total Group, de la sediul central, din Paris.

Pannunzio s-a alăturat Total Group în anul 1985 şi a ocupat mai multe poziţii cheie în cadrul companiei, atât în Italia, cât şi în alte ţări.În prezent, acesta este general manager al Central Europe Hub şi coordonează activităţile de marketing ale Total Cehia, Slovacia şi Ungaria.Marco Pannunzio are 53 de ani, este căsătorit şi are un copil.
 

„În calitate de Manager General al Total România, mă voi concentra, pentru început, pe a continua progresele realizate de predecesorii mei. Performanţa economică pozitivă a României şi ambiţia Total Group de a dezvolta poziţia noastră în ţară mă fac încrezător în capacitatea companiei noastre de a creşte cota de piaţă şi de a fi un jucător important în industrie”, a declarat Marco Pannunzio.
 

Compania precizează că nu vor mai fi şi alte schimbări în echipa de management a Total România.Compania este parte a Grupului Total. În 2015, cifra de afaceri a ajuns la 267 de milioane de lei. În acest moment, compania are 120 de angajaţi, comercializând produsele Total, Elf şi Lubrifin. Total deţine o cotă de piaţă de circa 12% în ţara noastră. De asemenea, exportă o parte substanţială a producţiei sale din Braşov în ţările vecine, iar în 2014 a investit în stocarea şi distribuţia de bitum către segmentul de construcţii de drumuri.

Total România a fost înfiinţată în anul 2005, ca un joint-venture între Total Franţa şi Lustic România, numele iniţial al companiei fiind Total Lubrifin. Astăzi, compania cu sediul în Bucureşti deţine o fabrică la Cristian, judeţul Braşov şi un depozit de bitum la Ozun, judeţul Covasna. Compania produce, distribuie şi vinde lubrifianţi şi fluide speciale. De asemenea, se ocupă cu importul, stocarea, distribuţia şi vânzarea de bitum. Total România mai realizează teste şi analize fizico-chimice pentru lubrifianţi, lichide speciale şi unsori.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.