ABC de nutriție”, prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriționist din România

Curtea Veche Publishing are plăcerea să anunțe lansarea primei cărți de nutriție pentru copii scrisă de un medic nutriționist din România. ABC de nutriție de dr. Mihaela Bilic este cartea care vine să revoluționeze percepția noilor generații despre nutriție, aducând o schimbare reală în ceea ce privește obiceiurile alimentare.

Cartea va avea parte de o lansare neobișnuită, Curtea Veche Publishing aducând în premieră o lansare de carte live pe Facebook. Joi, 14 iulie, începând cu ora 14.00, dr. Mihaela Bilic fi în direct pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing pentru a povesti cu părinții din toată țara despre nutriția la copii. Toți cei care vor urmări lansarea în social media vor putea pune întrebări în timp real și afla răspunsuri la cele mai controversate probleme legate de obiceiurile alimentare ale celor mici.

Ne putem educa copii să mănânce sănătos și gustos în același timp? Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, ne învață că este simplu să avem copii care au o relație sănătoasă cu mâncarea, dar doar dacă îi educăm în acest spirit. Autoarea ne propune să ne educăm copiii să mănânce sănătos încă de la vârste fragede, și ne arată cum: printr-o serie de sfaturi pe placul celor mici, adunate într-un format accesibil, plin cu ilustrații colorate, grafice interesante, jocuri și experimente, teste și exerciții ușor de pus în practică.

Volumul de nutriție pentru copii conține tot ce trebuie să știm despre mâncare, nutrienți, calorii și etichete. Micii cititori pot învăța să devină detectivi de etichetă, își pot forma “obiceiuri bune de mâncat”, vor ști ce înseamnă farfuria ideală și vor învăța să aprecieze mâncarea prin gustul bun și beneficiile pe care le poate aduce organismului.

Dr. Mihaela Bilic a mai publicat la Curtea Vcehe Publishing volumele Trăiesc, deci mă abțin, Sănătatea are gust”, “Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit și Tocăniță pentru suflet, volume care îndeamnă la un stil de viață sănătos.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.