nr. 174 (ianuarie - februarie 2019) 49346025_336364127217170_8998182069687287808_o
Miniso a deschis primul magazin stradal din Bucureşti

Retailerul japonez Miniso a deschis la finalul anului 2018, primul magazin stradal din România în Piaţa Romană. Miniso a închiriat pe bulevardul Magheru un spaţiu de 125 de metri pătraţi, tranzacţia fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Conform comunicatului de presă al companiei,  acesta este cel de-al patrulea magazin Miniso de pe piaţa locală, după unităţile inaugurate în centrele comerciale Mega Mall, Veranda Mall şi Iris Titan din Bucureşti.

În condiţiile în care compania şi-a făcut intrarea pe piaţa locală în urmă cu mai puţin de trei luni, obiectivul pentru 2018 în ceea ce priveşte numărul de deschideri a fost atins, planurile companiei fiind de a ajunge la un portofoliu de 40 de unităţi pe piaţa locală până în 2020.

Piaţa locală este una dintre cele mai atractive din regiune datorită dimensiunii şi a ritmului de creştere, motiv pentru care doar în ultimii trei ani peste 30 de retaileri noi au decis să stabilească operaţiuni locale. La fel ca Miniso, majoritatea retailerilor au deschis iniţial magazine în centre comerciale, dar observăm un interes în creştere şi pentru spaţiile stradale, consacrate ca destinaţii comerciale puternice. Piaţa Romană reprezintă unul din locurile din Bucureşti care beneficiază de un trafic semnificativ, fiind frecventat de liceeni, studenţi, cât şi de angajaţii care lucrează în clădirile din zonă, cu un profil similar cu cel al consumatorilor ţintă„, a declarat Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency C&W Echinox.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.