nr. 142 (mai-iunie 2016) lume-profetii
Omenirea condusă din umbră…

Profeţiile profesorului Anghel Rugină

Am primit pe adresa de e-mail un material cu rugămintea de a-l posta pe site şi de a-l trimite mai departe pentru informare. M-am documentat, materialul aparţine jurnalistului Ion Teleanu, şi, cu menţiunea sursei Ziua News, îl vom posta integral. O poveste spusă, care la vremea respectivă a părut destul de controversată… dar certificată de timp.

La începutul anilor 2000, exista un talk-show pe unul dintre posturile private de televiziune. În grila de programe se regăsea sub titulatura „Marius Tucă show” fiind moderat de jurnalistul a cărui nume îl purta. Marius Tucă invita în cadrul emisiunii cele mai reprezentative personalități ale momentului, de la Preşedintele Statului, Primul Ministru dar şi alţi membri “ ai Guvernului până la sportivi, oameni de cultură sau de știință. Era una dintre emisiunile favorite ale românilor fiind urmărită cu maxim interes. Invitatul talk-show era supus de realizator la un tir de întrebări mai provocatoare sau indiscrete, totuşi în limitele bunului simţ ,referitoare la activitatea profesională sau la acţiunile publice şi politice ale vremii.

Una dintre emisiunule de interes a fost cu aproximativ zece ani în urmă avându-l ca invitat pe marele nostru economist şi academician Anghel Rugină, profesor Universitar de anvergură mondială. Dezvăluirile domniei sale de la aceea vreme au fost privite ca scenarii SF de către opinia publică, dar şi de cea mai mare partea a clasei politice de la aceea vreme. Timpul a trecut, Anghel Rugină s-a înălţat la ceruri în 2008, dar mărturisirile sale din acea emisiune ar trebuie să le dea mult de gândit celor care astăzi sunt la conducerea României. Dezvăluirile lui Anghel Rugină rememorate astăzi schimbă total viziunea despre cine conduce lumea şi cine conduce România.

Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc, ca în sânul lui Avram! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă.În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico- ştiinţifice, multe ţinute secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei.Acest grup le indică acestor state importante în lume, personajele politice cele mai potrivite pentru a câştiga alegerile în mod democratic.Astfel acest grup dictează jocul în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară şi prin poziţia lor strategică. Practic, toţi conducătorii statelor importante din lume sunt aleşi cu binecuvântarea acestui „Grup”, şi toţi aceşti aleşi nu fac altceva decât să pună în practică directivele trasate de acesta”, mărturisea Anghel Rugină.

La întrebarea telefonică a unui telespectator dacă şi România face parte dintre ţările vizate de Grup şi dacă preşedintele nostru a fost ales de americani? Răspunsul a fost prompt:

Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a căștigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită privată în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câșţigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi lucru. Au fost amândoi să-şi ia foaia de drum… Nu o spun eu,aşa stau lucrurile.Numai că nu americanii, ci Grupul care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

Telespectatorul a fost iritat de replica renumitul economist şi l-a acuzat pe aceste de interese ascunse, dar răspunsul lui Anghel Rugină a fost unul magistral. „Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!..În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează. Contează doar cine numără voturile! Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o simplă atingere a unei anumite taste, voturile în plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă. Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ!… Să înţeleagă că la nivel global ,cărţile sunt făcute! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”

Dar cine sunt acei oameni? 

Pe oamenii ăştia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre ,muritorii de rând! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăştia sunt mici copii, pe lîngă cei din Grup! Trebuie să înţelegeţi că adevăraţii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertatea deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane alese, cunosc pe altele,şi tot aşa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”…Sunt şi arabi !…Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul Grupului, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest Grup se moşteneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi,în acest sens… Se zice că acest Grup a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi Grupul a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.… Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi administrate de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un Grup de administratori la nivel mondial de 250-300 de persoane?… „ a spus profesorul Anghel Rugină

…Toate mişcările de rezonanţă mondială de după 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui Grup Totul a fost bine studiat şi cu un scop precis. Bineînţeles că au apărut şi evenimente neprevăzute. La un moment dat, liderii comunişti, supuşi unei propagande deşănţate cu scopul creării cultului personalităţii, pe criterii de marketing politic, au început ei însuişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte zei în viaţă, aşa că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aşa a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul independent, a fost nevoie de un război rece, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţii, cu victoria Grupului, asupra copilului rebel – comunismul! Acum suntem în faza în care Grupul se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume GLOBALIZAREA. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială, BERD, Comunitatea Europeană, etc… Trebuie să recunoaştem că acest Grup a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial.În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de Grup. De asemenea, nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens. Astăzi,drepturile omului sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înăllţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială, care încearcă să înlanture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar… V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente. E drept, uneori sunt mai răi câinii, ca stăpănii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpănii îşi vor pune câinii cu botul pe labe!…”,a continuat şirul dezvăluirilor profesorul Anghel Rugină.

La întrebarea moderatorului dacă profesorului îi este frică să facă asemenea afirmaţii şi dezvăluiri, replică renumitul economist a fost: „În primul rând, am o vârstă. Mi-am trăit traiul, mi-am mâcat mălaiul, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!”

Şi noi ce trebuie să facem?”, a fost întrebarea legitimă a realizatorului Marius Tucă.

Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!… Pentru noi, important este să ne facem viaţa mai frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scară internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”, a adăugat Anghel Rugină.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.