nr. 176 (martie - aprilie 2019) petrom
OMV Petrom sponsorizează cu 10 milioane de euro proiectul Asociaţiei Dăruieşte Viaţă

OMV Petrom sponsorizează cu 10 milioane de euro proiectul Asociaţiei Dăruieşte Viaţă pentru construcţia primului spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

Referitor la această iniţiativă, Christina Verchere, CEO OMV Petrom, a declarat:

„Noi, OMV Petrom, suntem foarte mândri să contribuim la construirea primului spital de oncologie pediatrică din România. Fiecare copil merită o şansă la viaţă şi am fost cu adevărat impresionată de numărul mare de români care sprijină acest spital cu donaţii„.

Din cele 10 milioane de euro, 5 milioane de euro vor fi utilizate pentru achiziţia de echipamente medicale necesare pentru diagnosticarea şi tratarea cancerului la copii: un aparat de radioterapie, un aparat CT (computer-tomograf) şi echipamente pentru blocul operator precum şi pentru training-ul personalului medical şi auxiliar al spitalului. Restul de 5 milioane de euro vor fi utilizate pentru lucrări de instalaţii sanitare şi electrice şi amenajări interioare.

Anul trecut, în staţiile OMV şi Petrom din ţară s-au strâns peste 50.000 de euro prin donaţiile de la clienţi, Campania va continua şi în următorii 2 ani, astfel încât, orice client al staţiilor OMV şi Petrom să poată contribui, în continuare la finalizarea spitalului.  La rândul său  Oana Gheorghiu de la Asociaţia Dăruieşte viaţă a mai subliniat  faptul că: „Decizia OMV Petrom este o adevărată şansă pentru copiii bolnavi de cancer din România şi pentru familiile lor şi o confirmare a investiţiei făcute de fiecare dintre donatorii şi dintre sponsorii noştri”.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.