nr. 158 (septembrie-octombrie 2017) pos
Poşta Română are un nou director general interimar

Conform comunicatului de presă al Companiei Naţionale Poşta Română, pe data de 24 septembrie 2017 a expirat mandatul de director general interimar al lui Andrei Stănescu.

La acest moment, Andrei Stănescu s-a întors la funcţia de director executiv al Direcţiei Executive Juridice, Control şi Resurse Umane, post pe care îl ocupă din februarie 2013.

Noul director general interimar al Poştei Române, pentru un mandat de patru luni, a fost ales Rareş Stanciu, urmând ca în cel mai scurt timp să fie desemnat un titular permanent.

„Conform hotărârii Consiliului de Administraţie al Poştei Române din data de 20 septembrie, începând cu data de 25 septembrie 2017, Rareş Stanciu este numit director general interimar, pe o perioadă de patru luni sau până la ocuparea funcţiei, în baza procesului de recrutare care se află în derulare.În foarte scurt timp, Poşta Română va avea un director general plin”,  se  precizează în comunicatul  companiei.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.