Business News groupama comunicat3
Prima campanie de Employer Branding a Groupama Asigurări revine cu o nouă serie „cu bune și cu rele”

Micile ciudățenii și imperfecțiunile sunt la vedere în Groupama Asigurări. Și nici n-ar fi posibil altfel. Într-adevăr, un manager hiperactiv își agită colegii în vremuri stresante, dar îi și motivează atunci când ideile sunt prea multe. Sau prea puține. O colegă ridică sprâncenele celor din jur prin obiceiul de a bea ceaiuri ieșite din comun, dar este și primul ajutor pentru o bruscă durere de cap. Iar un coleg celebru pentru dezordinea de pe birou, unde construiește un tot mai impunător turn de documente, este o veritabilă sursă de informații pentru ceilalți.

Groupama Asigurări continuă campania de Employer Branding, prima de acest fel implementată de o companie de asigurări în România și care a debutat în noiembrie 2018 printr-o serie de clipuri în care angajații opresc pe ascuns aerul condiționat, cântă la birou sau sunt nervoși dimineața. Într-o nouă serie de clipuri, Groupama Asigurări continuă să prezinte, pe bune, cum este mediul său de lucru și, astfel, să se dezică de cosmetizări care nu își au rostul într-un mediu de lucru deschis, transparent și care încurajează individualitatea. Pentru că în viața, perfecțiunea nu există, ci este înlocuită de REAL. Astfel, Groupama Asigurări prezintă lucrurile exact așa cum sunt….CU BUNE ȘI CU RELE.

„O perspectivă onestă asupra părților bune și mai puțin bune ale fiecăruia și o doză de umor sunt ingrediente esențiale ce contribuie la bunul mers al unei echipe, mai ales a uneia atât de complexe precum cea a Groupama Asigurări, care are aproximativ 1.500 de angajați. Această campanie ne prezintă așa cum suntem, o companie profesionistă și incluzivă, care are valori puternice, dar care respectă individualitatea fiecăruia, cu bune și cu rele proprii.”, a declarat Judith Kis, HR & Logistics Director, Groupama Asigurări.

„Suntem implicați emoțional în campania de Employer Branding demarată anul trecut, pentru că este imaginea fidelă a mediului nostru de lucru. Cu toții avem ciudățeniile noastre, care, la un nivel micro, pot deranja sau amuza, dar, privind în ansamblu, ele ne definesc și ne ajută să formăm echipe durabile, cu personalitate, profesioniste si cu  farmec cât cuprinde. Frumusețea stă în imperfecțiuni, iar noi continuăm să ne prezentăm exact așa cum suntem, imperfecți însă oameni.”, spune Georgiana Miron, Director Marketing, Comunicare & Servicii Clienți, Groupama Asigurări.

Pentru a păstra autenticitatea campaniei de Employer Branding, angajații Groupama Asigurări au avut un rol central atât în conținutul cât și în prezentarea acesteia, materialele video fiind dezvoltate pornind de la ideile lor și avându-i protagoniști pe câțiva dintre ei.

Cine nu are un coleg energic ca după o supradoză de adrenalină?

Cine nu are o colegă la care știi că poți apela pentru toate ceaiurile care există?

 

Sau un coleg care ridică turnuri din dosarele pe care le adună pe birou?

 

Campania de Employer Branding Groupama va continua pe parcursul următoarelor luni cu activări dedicate în spațiul online, precum și offline.

 

Despre Groupama Asigurări

Groupama Asigurări, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste  1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.Mai multe informatii pe www.groupama.ro.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.