ACTUALITATE casa-verde
Programul „Casa Verde Clasic” a fost suplimentat cu 20 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor a luat decizia suplimentării bugetului alocat populaţiei pentru Programul Casa Verde de la 60 de milioane de lei, la 80 de milioane de lei, se precizează în comunicatul de presă transmis de instituţie. Astfel, prin decizia suplimentării, aproximativ 3.000 de noi beneficiari vor putea accesa acest program.

”Mă bucură mult interesul mare pe care populaţia l-a arătat pentru programul Casa Verde, unul din piloanele importante ale abordării pe care Ministerul Mediului a avut-o în acest an pentru a susţine tranziţia către economia verde în România. Pentru că bugetul alocat deja s-a epuizat în unele judeţe şi pentru a răspunde numărului mare de cereri depuse la sediile agenţiilor locale de protecţia mediului, am decis suplimentarea, la nivel naţional, a bugetului Casa Verde destinat persoanelor fizice. Vrem să venim astfel în întâmpinarea cât mai multor români care aleg să folosească energiile regenerabile pentru încălzirea locuinţelor”, a declarat Cristiana Paşca Palmer, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.