nr. 141 (aprilie-mai 2016) 2
Proprietarii Vitan Center vor dezvolta un proiect rezidenţal în zona 1 Mai

Compania de consultanţă imobiliară Crosspoint Real Estate intermediază tranzacţia de vânzare a unui teren de aproape 1.000 mp în zona Pieţei 1 Mai, pe strada Alexandru Câmpeanu. 

Noii proprietari ai terenului, proprietarii Vitan Center, intenţionează dezvoltarea unui proiect rezidenţial, având în vedere cererea în continuă creştere pentru apartamente noi în zona şi oferta limitată pe acest segment.

Noul proiect rezidenţial va fi reprezentat exclusiv, la vânzare, de Crosspoint Real Estate iar locaţia a fost strategic propusă pentru viitoarea dezvoltare rezidenţială – având în vedere proximitatea faţă de Piaţa 1 Mai, zona Piaţa Victoriei, Parcul Kiseleff, accesul la numeroase facilităţi de retail şi mijloace de transport în comun.

“Zonele centrale sunt foarte dezirabile de către un anumit segment de public iar atât oferta de terenuri pretabile pentru construcţii rezidenţiale cât şi, în consecinţă, oferta de apartamente noi, este relativ limitată.Deşi în ultima perioadă au apărut dezvoltări noi în centrul Bucureştiului, nu toate au corelat specificul construcţiei cu profilul publicului cumpărator, cu obiceiurile sale de consum, stilul de viaţă şi bugetul. De aceea, în acest moment în centru există proiecte foarte bine absorbite de piaţa şi proiecte care în continuare nu reuşesc să atragă cumparători.Proiectele care se disting conceptual, oferind în acelaşi timp un raport corect calitate-preţ, câştigă net în faţa clienţilor din ce în ce mai informaţi şi mai atenţi la opţiunile lor de investiţie,”a spus Mihai Dumitrescu, Managing Partner, Crosspoint Real Estate.   

Crosspoint Real Estate oferă servicii integrate de consultanţă privind viitoarea dezvoltare –  proiect, planificare, desfaşurare unităţi, marketing şi poziţionare pe piaţă, strategie de preţ şi ofertare, servicii de vânzare în regim de agent exclusiv.    Noul proiect, cu un număr de până la 50 de locuinţe, va fi demarat în perioada imediat următoare, urmând a fi finalizat în cursul anului 2017.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.