nr. 158 (septembrie-octombrie 2017) tar
Raiffeisen Bank a introdus o nouă funcţionalitate pentru clienţii băncii care au serviciul Raiffeisen Online – Internet Banking

Raiffeisen Bank a introdus în această săptămână o nouă funcţionalitate pentru clienţii băncii care au serviciul Raiffeisen Online (Internet Banking) – aplicaţia online pentru un card de credit.

Utilizatorii Raiffeisen Online care nu deţin încă un card de credit şi sunt eligibili (cetăţeni români, vârsta etc) pot să aplice direct, online, pentru un card de cumpărături.

“Avantajul major al acestui flux de pe platforma Raiffeisen Online este că cei care doresc un card de credit pot să aplice de oriunde şi oricând, iar tot procesul de emitere se desfăşoară în mediul digital, rapid şi comod”, a declarat Gabriel Chenescu, manager card de credit la Raiffeisen Bank.

 

Ridicarea cardului de credit în format fizic, cu PIN-ul aferent va avea loc într-o agenţie Raiffeisen Bank aleasă de client. Printr-un sms deţinătorul cardului de credit emis online va fi informat când poate să îl ridice.

Raiffeisen Bank este lider pe piaţa cardurilor de credit în România cu peste 450.000 de carduri de credit emise şi utilizate de clienţi zi cu zi, preponderant la cumpărături. Astfel, în primele 6 luni ale acestui an, volumul tranzacţiilor efectuate cu cardul de credit Raiffeisen Bank a crescut cu peste 15% faţă de primele 6 luni ale anului trecut, iar valoarea cumpărăturilor efectuate în rate fără dobândă cu peste 20%.

Cardul de credit Raiffeisen Bank are dobândă 0 pentru 56 de zile, dacă sumele de pe card sunt utilizate la comercianţi, programul “Multishop – rate fără dobândă” la sute de parteneri din toată ţara, asigurare de călătorie gratuită în ţară şi în străinătate, precum şi multe alte avantaje.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.