nr. 166 (mai - iunie 2018) Raiffeisen
Raiffeisen Bank a lansat un program de loializare împreună cu partenerul sau World Class

Raiffeisen Bank promovează un stil de viață activ și sănătos, fiind un partener tradițional al inițiativelor sportive cum sunt Maratonul Internațional București, Raiffeisen Runners sau programul de închiriere biciclete, I’VELO.

În parteneriat cu World Class, Raiffeisen Bank lansează astăzi un program de loializare pentru clienții săi persoane fizice, printr-o platformă dedicată de unde pot fi accesate abonamente la cluburile de fitness.

Prin acest proiect Raiffeisen Bank sprijină ecosistemele pe care le generează împreună cu companiile care îi sunt clienți, dar și cu persoanele fizice, acționând ca un liant. Prin plata online cu cardul Raiffeisen Bank pe site-ul raiffeisen.worldclass.ro, doritorii beneficiază de o ofertă specială de abonamente World Class.

„Acest parteneriat cu compania World Class România este important pentru noi, un model de colaborare pe care ne dorim să-l extindem. La inițiativa, Raiffeisen Bank World Class vine cu o ofertă care ține cont de nevoile clienților băncii pasionați de sport și care are beneficii certe. Banca se afla în centrul ecosistemului – integrează și înțelege nevoile clienților cu care lucrează zi de zi. Astfel poate aduce valoare adaugată pentru toți cei implicați și interesați”, a spus Cristian Sporiș, vicepreședinte Corporate Banking la Raiffeisen Bank.

Clienții Raiffeisen Bank persoane fizice își pot activa online abonamentele World Class pe platforma dedicată raiffeisen.worldclass.ro. Abonamentul poate fi plătit cu cardul de debit sau de cumpăraturi Raiffeisen Bank, chiar și în 12 rate fără dobândă.

„Alături de Raiffeisen Bank, World Class face un nou pas în misiunea pe care și-a asumat-o în România, aceea de a inspira, informa și motiva românii să facă mai mult sport, mai des, pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă și mai împlinită. Cuvântul cheie al acestui parteneriat este “accesibilitatea”, de aceea susținem împreună cu Raiffeisen Bank un sistem de plată online pentru abonamente, extrem de facil și rapid, perfect adaptat nevoilor publicului nostru”, a spus Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.