nr. 173 (decembrie 2018 - ianuarie 2019) Raiffeisen-Bank-Agentia-Unirea-1
Raiffeisen Bank are peste o jumătate de milion de carduri de credit

Raiffeisen Bank a depășit pragul de 500.000 de carduri de cumpărături, cel mai mare portofoliu de carduri de credit al unei bănci din România.

În plus, banca oferă posibilitatea clienţilor persoane fizice de a obţine cardul imediat. Practic, clientul primeşte cardul pe loc, solicită şi primeşte codul PIN temporar al cardului, prin SMS, şi îl poate folosi imediat. Alegerea produsului potrivit, calculul şi aprobarea limitei de creditare, înmânarea plasticului au loc într-o singură vizită a clientului în agenţiile băncii.

Beneficiile cardului de cumpăraturi sunt: o linie de credit de până la 30,000 lei, perioada de graţie la dobândă de până la 56 de zile, rate fără dobândă şi puncte “Multishop” la partenerii Raiffeisen Bank, discount-uri în magazinele partenere din programul Mastercard Premium (pentru cardurile Gold, World si World Elite) sau sume de bani în numerar pentru acoperirea unor nevoi urgente.

„În perioada de Black Friday – cea mai aşteptată perioadă de reduceri din an, cu tranzacţii record, ne-am concentrat atenţia pe emiterea de carduri de cumpărături cobrand eMAG – Raiffeisen Bank. În această perioadă, numai în cele 13 showroom-uri eMAG, prin intermediul birourilor mobile Raifeisen Bank, s-au acordat pe loc peste 700 carduri de cumparături co-brand” a spus Vasile Tănasă, manager card de credit la Raiffeisen Bank.

În prezent, portofoliul de carduri de cumpăraturi cobrand eMAG-Raiffeisen Bank se îndreaptă cu paşi repezi spre pragul de 25.000 de carduri.

Raiffeisen Bank are o rețea extinsă de comercianţi parteneri – practic toţi comercianţii importanţi din toate categoriile unde clienţii îţi fac cumparaturile zilnice/recurente, cât şi cele ocazionale, iar lista cu magazinele partenere o găsiţi la https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/

Îmbunătăţirea continua a funcţionalităţilor şi serviciilor oferite, extinderea parteneriatelor cu comercianţii, dublate de o situaţie macro-economică favorabilă, au dus la o creştere cu aproape 10% a numărului de carduri de credit nou emise în ultimul an. În primele 9 luni ale lui 2018, volumele tranzacţionate la comercianţi au crescut cu aproape 20%, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior. Cota de piaţă a Raiffeisen Bank este în creştere, ajungând la 17% din totalul cardurilor de credit valide şi în circulaţie, conform datelor publicate de Banca Naţională a României, la finalul trimestrului al treilea 2018.

Raiffeisen Bank deserveşte 2 milioane de clienţi persoane fizice, aproximativ 100.000 de IMM-uri şi 5.700 de corporaţii. La sfarşitul celui de-al treilea trimestru din 2018, banca avea 5.037 de angajaţi, 425 de agenţii în toată ţara şi o reţea de peste 930 de ATM-uri, aproximativ 19.300 de POS-uri şi 210 maşini multifuncţionale.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.