nr. 175 (februarie - martie 2019) 51436157_3067658569926442_9063976549140660224_o
Raiffeisen Bank oferă clienților săi Flexicredit Online

Raiffeisen Bank lansează pentru clienții săi noul flux, 100% online,  pentru obținerea unui credit de nevoi personale, Flexicredit. Timpul de aplicare, procesare și obținere a creditului este de aproximativ 10 minute. “Flexicredit Online” reprezintă încă un pas important pe care îl face Raiffeisen Bank pentru a răsplăti loialitatea clienților săi care preferă servicii digitalizate.

Toţi clienții noștri care dețin un cont curent  în lei au acces la acest produs de creditare online, oricând și de oriunde, cu o reducere de dobândă de 0,7% din prețul standard. Implementarea fluxului “Flexicredit Online” demonstreza că Raiffeisen Bank este preocupată să-și întărescă poziția pe piața bancară ca partener responsabil și inovator, ținând cont de preferințele clienților săi”, a spus Cătălin Munteanu, director executiv, Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Din noiembrie 2016 și până acum, clienții Raiffeisen Bank puteau obține online preaprobarea creditului de nevoi personale, însă documentația de credit trebuia semnată într-o agenție, împreună cu un reprezentant al băncii. Acum, semnarea întregii documentații contractuale se realizează utilizând semnătura electronică calificată, emisă cu titlu gratuit de către bancă pentru acest scop, iar banii sunt virați automat în contul curent al solicitantului de credit. Implementarea semnăturii electronice calificate a făcut posibil acest flux de creditare complet online, fără nicio interacțiune cu un reprezentant al băncii.

Semnătura electronică calificată este o semnătură utilizată în mediul digital, care înlocuiește semnătura pe hârtie. Această este emisă de un furnizor de servicii specializate, furnizor care îndeplinește condițiile prevăzute de Regulamentul (UE) nr. 910/2014 (eIDAS) privind identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice.

Clienții eligibili pentru Flexicredit Online sunt cei care obțin venituri din salarii și/sau pensii, iar pașii sunt:

  • se autentifică pe www.raiffeisen.ro,
  • completează informațiile despre creditul dorit (sumă, perioadă, tip dobândă) și informațiile personale;
  • aleg ofertă de creditare dorită;
  • și aleg contul lor de la Raiffeisen Bank, unde se va transfera sumă aferentă creditului;
  • semnează întreagă documentație aferentă creditului cu semnătura electronică calificată, iar banii sunt virați în contul indicat.

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top care deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, 100.000 IMM-uri și 5.600 de companii. Rețeaua băncii în România număra peste 400 de unități, peste 900 de ATM-uri, aproximativ 19.300 de EPOS-uri și 210 de MFM (automate multifuncționale).

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.