nr. 158 (septembrie-octombrie 2017) spar
Restaurantele româneşti de tip fast-food Spartan detronează concurenţa

Lanţul de restaurante de tip fast-food Spartan a fost fondat în anul  2012 de antreprenorul român Ştefan Mandachi şi numără 33 de restaurante, dintre care 13 sunt restaurante proprii şi alte 20 sunt în sistem de franciză.

Unităţile sunt deschise în capitală şi în 20 de oraşe din ţară: Suceava, Arad, Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara, Botoşani, Galaţi, Brăila, Focşani, Târgu-Jiu, Craiova, Piteşti, Turnu-Severin, Deva, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bacău. Cifra de afaceri înregistrată la nivelul întregului grup  de restaurante în 2016 a fost de 14 milioane de euro iar numărul de angajaţi s-a ridicat la peste 700 de oameni.

De curând, lanţul de restaurante de tip fast-food Spartan s-a extins cu un nou restaurant în Bacău, deschis în urma unei investiţii de 90.000 de euro. Aceasta este a 13-a unitate proprie şi a 33-a din cadrul reţelei naţionale. Restaurantul ocupă o suprafaţă de 100 de metri pătraţi în cadrul centrului comercial Arena Mall şi are 17 angajaţi. În primul weekend de funcţionare, unitatea Spartan din Bacău a fost vizitată peste 2.000 de clienţi.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.