ACTUALITATE Mars_retragere
Retragerea voluntară de pe piaţă a unor loturi de produse din ciocolată ale Companiei MARS 

La sfârşitul lunii februarie, Punctul Naţional de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri iniţiată de compania MARS pentru 5 sortimente de produse din ciocolată: SNICKERS®, MARS®, MILKY WAY®, CELEBRATIONS® si MINI MIX®, după ce un fragment de plastic a fost identificat într-un produs.

ANSVSA colaborează cu MARS România în acţiunea de retragere a loturilor de produse suspicionate de pe piaţă, urmărind modul de retragere de la comercializare precum si alte acţiuni pe care compania le întreprinde, cum ar fi informarea consumatorilor.

În conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu procedurile ANSVSA, MARS România a transmis Autorităţii anunţul privind retragerea tipurilor de produse suspicionate, care conţine detalii si recomandări pentru consumatori. Acest anunţ poate fi regăsit pe site-ul ANSVSA, la următorul link : 

http://www.ansvsa.ro/upload/admin/altele/Rechemare_dulciuri_Mars_26.02.2016.pdf

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.