nr. 165 (aprilie - mai 2018) card.0f82fe
Revolut anunţă oficial lansarea serviciilor sale în România

Startup-ul fintech Revolut, alternativa bancară digitală care include un card de debit contactless, schimb valutar, tranzacționare de criptomonede și plăți “peer-to-peer”, își va deschide un birou în România, începând cu luna mai a acestui an. Astfel, Revolut anunţă oficial lansarea serviciilor sale în România şi că echipa locală va fi formată dintr-un Country Manager şi din specialişti de marketing.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie, să efectueze transferuri domestice şi internaţionale gratuite, să deţină şi să schimbe 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb interbancar şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard. Mai mult, utilizatorii pot să cumpere şi să tranzacţioneze Bitcoin, Litecoin şi Ethereum direct din aplicaţie.

„Revolut are în acest moment peste 25.000 de utilizatori în România, care au încredere în noi pentru a le gestiona banii. În 2017 aceştia au cheltuit 3 milioane de dolari şi au economisit peste 150.000$, alegând Revolut în detrimentul băncilor tradiţionale. Am ajuns la aceste rezultate organic, fără investiţii în marketing. Suntem convinşi că putem depăşi 100.000 de utilizatori în România până la finalul anului cu susţinerea echipei locale”, a declarat Andrius Biceika, Head of Country Managers, Revolut.

Compania cu activitate în domeniul fintech are în prezent peste 1,8 milioane de utilizatori şi a procesat tranzacţii de peste 12 miliarde de dolari.

 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.