România a fost prezentă la cea de-a treia ediție a galei Outsourcing Stars 2015, un eveniment de elită în industria outsourcing-ului mondial, organizat de Grupul Pro Progressio, alături de Grupul Invest in Poland, PwC, Ministerul Polonez al Economiei, Agenția Poloneză pentru Informații și Investiții Străine și Asociația Outsourcing Verband Germania. Evenimentul a avut loc pe 28 ianuarie 2016 la Institutul de Inginerie Energetică și Cercetare din Varșovia.

Gala Outsourcing Stars 2015 a reunit 300 de participanți, reprezentanți ai mediului academic și lideri ai companiilor din sectorul de outsourcing din peste 15 țări. În cadul galei au fost prezentate rezultatele anului 2015 și tendințele industriei pentru 2016, punându-se un deosebit accent pe stabilirea parteneriatelor strategice.

România – Polul industriei de outsourcing în Europa Centrala și de Est

România a devenit prima destinație de outsourcing din Europa Centrală și de Est și a patra la nivel mondial pentru investitorii în serviciile profesionale de externalizare, precum BPO, ITO sau SSC, un segment estimat la aproape 50 de milioane de Euro și peste 50.000 de profesioniști activi pe piața de profil, conform companiei de consultanță Cushman and Wakefield.

La Gala Outsourcing Stars 2015, România a fost reprezentată de NNC Services, companie de consultanță în marketing și management specializată în promovarea companiilor de outsourcing la nivel global. Loredana Niculae, CEO al NNC Services, a fost unul dintre cei șase VIP speakeri internaționali. Loredana Niculae a prezentat oportunitatea dezvoltării sectorului de outsourcing românesc pentru atragerea de potențiali investitori, precum și pentru creșterea brandului românesc de outsourcing la nivel internațional.

Parteneriat Româno-Polonez pentru promovarea companiilor de outsourcing din România

Cu ocazia participării la eveniment, NNC Services a anunțat parteneriatul strategic cu Polonia pentru susținerea outsourcing-ului românesc. NNC Services, împreună cu Grupul Pro Progressio, vor dezvolta după modelul validat deja la nivel internațional, o platformă complexă de educare si promovare, care va permite accesul rapid la informații despre piața de outsourcing din România și consolidarea identității companiilor prezente pe piața românească.

“România este astăzi unul dintre statele cu cea mai rapidă creștere a sectorului de outsourcing, fapt susținut și de locul primar deținut ca si disponibilitate a capitalul uman în Europa. Investiții masive, atât străine, cât și locale in domeniu susțin o rată de creștere de 20% de la an la an. În acest context, NNC Services își propune să faciliteze accesul investitorilor pe piața românească și să susțină jucatorii locali prin pregătirea și lansarea unei platforme complexe de dezvoltare si promovare. În urma celor 10 ani de experiență de educare si promovare a serviciilor IT&C, în care am livrat soluții pentru nevoile acestui sector, ridicăm încă o dată ștacheta prin încheierea parteneriatului cu Pro Progressio și lansarea acestei platforme în beneficiul companiilor din domeniu” a declarat Loredana Niculae, CEO NNC Services.

Despre NNC Services

NNC Services este o companie de consultanţă în marketing si management fondată în anul 2006, cu sedii în SUA, România, Austria. Compania oferă soluţii complete pentru dezvoltarea companiilor B2B din domeniile IT şi servicii, folosind instrumente de strategie eficiente şi demonstrate.

NNC Services este membru atestat naţional AMCOR – membru FEACO (European Federation of Management Consultancies Association) şi ICMCI (International Council of Management Consulting Institutes), implicându-se activ în creşterea nivelului de profesionalism în domeniul consultanţei de management.Printre clienţii si partenerii NNC Services se numără în prezent peste 100 de companii de tip B2B, precum: Hubspot, Enea, Adecco, OSF Global Services, Cenit, Cegeka, InCrys, multi parteneri Microsoft, IBM, Oracle și alte companii din afara țării din domenii conexe .

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.