ACTUALITATE deszapezire
S-au încheiat contractele pentru deszăpezire

În  luna noiembrie Ministerul Transpoturilor informa printr-un comunicat de presă că toate contractele de deszăpezire au fost încheiate.

 „Am lansat încă din luna mai licitaţii pentru absolut toate cele 56 de contracte. Din acestea, 40 au fost atribuite, iar zece au fost contestate. Din acestea contestate, noi estimăm că probabil patru sau cinci o să fie contestaţii valabile, patru sau cinci probabil că nu, iar şase le-am respins noi, pentru că nu îndeplineau condiţiile conform documentaţiei. Dar prevăzând aceasta noi avem nişte contracte cadru care acoperă şi zonele care nu au fost prinse în contracte. Acum suntem acoperiţi în totalitate pentru deszăpezire. Sincer să fiu este iniţiativa CNAIR, a domnului Homor de a porni în premieră această activitate în luna mai, deci nu în noiembrie – decembrie”, a consemnat ministrul Sorin Buşe.

De asemenea, ministrul a subliniat că există sare şi nisip, dar şi echipamente pentru a putea face faţă deszăpezirilor.

 „Am semnat şi contractul cu Societatea Naţională a Sării -Salrom, deci nu cred că mai este o problemă, avem sare, nisip. Mai mult, am mai făcut ceva, încă o lună sau două, avem echipamente care sunt închiriate, dar am demarat procesul de licitaţie acum o lună care o să se încheie în curând şi de la începutul anului viitor, CNAIR o să aibă echipamentul lor. Asta este o altă îmbunătăţire faţă de anii trecuţi”, a subliniat ministrul Transporturilor Sorin Buşe.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.