nr. 139 (februarie-martie 2016) Shachar Shaine
Shachar Shaine ocupă din nou funcţia de preşedinte al United Romanian Breweries Bereprod (URBB)

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, Shachar Shaine ocupă din nou, de la 1 februarie, funcţia de preşedinte al producătorului de bere United Romanian Breweries Bereprod (URBB), companie pe care a mai condus-o în perioada 2004-2010.

Shaine a preluat mandatul de preşedinte al URBB de la Hezy Ovadia, care a ocupat această funcție timp de 5 ani, din ianuarie 2011 până în prezent.

„Obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat sunt consolidarea poziției companiei pe piața berii, urmată firesc de creșterea sănătoasă a vânzărilor, printr-o strategie susținută la nivelul extinderii de portofoliu și a activității URBB în România„, a declarat Shachar Shaine.

Shachar Shaine, 47 de ani, a absolvit Universitatea Technion din Haifa. Are o experiență de peste 17 ani în marketing și vânzări în domeniul FMCG și domeniul planificării proiectelor industriale. Aflat în România încă din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani poziţia de marketing vice-president URBB şi apoi încă doi ani a fost marketing & sales vice-president URBB, informează sursa citată.

În 2008 a ocupat şi funcția de președinte al Asociației Berarii României, organizație ce reprezintă interesele profesionale ale industriei producătoare de bere din România. În iunie 2009 a fost desemnat președinte al Consiliului Investitorilor Străini, o asociație a celor mai importanți investitori străini din România, înființată în 1997.

Fabrica de bere URBB are o capacitate de producţie de 2,1 milioane hectolitri şi peste 700 de angajaţi. URBB asigură peste 4.000 de locuri de muncă direct şi indirect, prin sistemul de dealeri, distribuitori şi furnizori. 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.