nr. 161 (decembrie 2017- ianuarie 2018) regele Mihai
Sincere condoleanţe la decesul Regelui Mihai I, ultimul suveran al României!

Regele Mihai a încetat din viaţă pe 5 decembrie 2017, la domiciliul său din Elveția. Politicieni, dar și personalități din diferite domenii au transmis mesaje de condoleanțe în urma decesului ultimului suveran al României, Regele Mihai.

Om de stat, Regele Mihai a condus România în momentele cele mai dificile ale istoriei sale, acționând pentru apărarea statului, a democrației, a drepturilor și a libertăților românilor. De-a lungul vieții sale, prin felul în care a servit națiunea, a dovedit un caracter demn, dragoste de țară, credință și diplomație. Silit la ani de exil, Regele Mihai I a continuat să trăiască în spiritul valorilor și al idealurilor naționale. După căderea comunismului, Majestatea Sa a jucat un rol semnificativ în aderarea României la NATO și la Uniunea Europeană, contribuind astfel la consolidarea drumului european pe care s-a înscris țara noastră. Regele Mihai I este pentru România un simbol al patriotismului, onoarei, loialității și  demnității.

Prin dispariţia Majestăţii sale, Romania a pierdut una dintre cele mai marcante personalități ale istoriei sale. Regele Mihai a reprezentat o parte din istoria ultimului secol al României și a lumii întregi. Amintirea Majestăţii Sale va rămâne veșnic vie în istoria țării noastre şi în sufletele românilor.

În aceste momente triste, Grupul Business Press transmite condoleanţe întregii Familii Regale, alăturându-se celor care respectă amintirea Regelui Mihai I şi care, în aceste clipe, îşi exprimă regretele faţă de trecerea la cele veşnice a uneia dintre cele mai proeminente personalităţi ale istoriei noastre. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.