nr. 171 (octombrie-noiembrie 2018) iridexgroup
Soluţii pentru agricultură, prezentate de Iridex Group Plastic la AGRO Oltenia 2018

Studii recente realizate în cadrul FAO (Food and Agriculture Organization), constată că peste 50% din creșterile de producție agricolă se datorează îndeosebi aplicării irigațiilor. Însă, factorul cel mai important, la irigare, îl constituie alegerea metodei potrivite tipului de sol, tipului de cultură și suprafeței de irigat, acestea fiind doar câteva dintre aspectele relevante. Pentru nevoile de irigare extrem de diferite din România, Iridex Group Plastic deține un portofoliu complet în privința soluțiilor de irigat pe care le poate propune agricultorilor, fiind distribuitorul oficial pentru piața românească al grupului IRRIMEC/ OTECH, nume de referință și lider mondial în domeniul echipamentelor pentru irigații.

Pe lângă sistemele de irigații, o gamă variată de agrotextile, plase de protecție, boxpaleții din plastic, ca ambalaje ideale pentru recoltele de sezon, alături de pompe solare au fost incluse într-o amplă ofertă de produse și soluții tehnice din portofoliul IRIDEX GROUP PLASTIC, care au fost prezentate în cadrul celei de-a doua ediții a târgului AGRO Oltenia. Cel mai mare eveniment expozițional regional dedicat agriculturii și industriei alimentare, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, în parteneriat cu Consiliile Județene din cinci județe: Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți și Vâlcea, a reunit în perioada 5-8 octombrie, la Craiova, cele mai importante companii din agricultura românească, fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare.

Expoziția, o importantă platformă de dialog între agricultori, specialiști și factori de decizie, a găzduit reuniuni, dezbateri sau demonstrații practice, promovând cele mai noi investiții din domeniu și ultimele tendințe din industria de profil. De peste 15 ani partener al agricultorilor din România, Iridex Group Plastic susține implementarea conceptului de Smart Agriculture și a prezentat în cadrul evenimentului soluțiile consacrate, care au adus prestigiul acestei companii, alături de cele mai noi tehnologii în domeniu, de la sisteme inteligente de irigații la pompe solare, sau drone de monitorizare a culturilor.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.