nr. 146 (septembrie-octombrie 2016) tamplarie-pvc
„Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei”

Patronatul Producătorilor de Tâmplarie Termoizolantă din România (PPTTR) a organizat joi, 29 septembrie 2016,  la Complexul Onyx – Hotel Bellaria din Iaşi, conferinţa „Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei”, eveniment la care au fost prezente firme de profil din întreaga ţară.

Cu această ocazie, reprezentanţii producătorilor de tâmplărie şi vitraje izolante au prezentat ultimele noutăţi din portofoliul propriu. De asemenea, participanţilor la conferinţă le-au fost prezentate soluţiile de ultimă oră în domeniul tâmplăriei termoizolante de către arhitecţi şi proiectanţi. O temă distinctă a întâlnirii de la Iaşi a constituit-o prezentarea ultimelor tendinţe privind arhitectura şi urbanismul localităţilor, respectiv a construcţiilor ridicate în marile aglomerări urbane.

Printre temele abordate în cadrul conferinţei s-au numărat, de asemenea, aspectele tehnice în configurarea şi fabricarea vitrajelor, eficienţa energetică cu ajutorul sistemelor şi soluţiilor ALUPROF pentru case şi faţade pasive – sisteme ALUPROF agrementate ignifuge şi de evacuare a fumului, greşeli de execuţie (ferestre, uşi, pereţi cortină), sticle noi pentru faţade performante, placări ventilate şi siguranţă în cazul incendiului. Ca studiu de caz, firma Melcret Iaşi a prezentat experienţa acumulată în derularea contractului de anvelopare a clădirii „Moldova Center” din municipiul Iaşi.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.