ACTUALITATE TRL_Cool_960x365_press

Specialiștii lanțului de aprovizionare și desfacere a produselor cu temperatură controlată se întâlnesc la Forumul TransCOOL

Vineri, 28 septembrie a.c., începând cu ora 10:30, la Romexpo, în cadrul TransLogistica EXPO are loc Forumul TransCOOL.

Forumul de transport și depozitare cu temperatură controlată – TransCOOL –  aduce împreună specialiști de pe lanțul de aprovizionare și desfacere al produselor ce au nevoie de temperatură controlată, cu menirea de a contribui la:

  • controlul aplicării directivelor/regulamentelor de transport, trasabilitate și comercializare al produselor perisabile;
  • managementul transportului și al depozitării produselor fresh. Eficientizare stoc;
  • promovarea soluțiilor de transport și depozitare cu temperatură controlată pentru produse fresh și/sau înghețate/congelate.

La dezbateri au fost invitați peste 120 de specialisti și factori de decizie din industria de “frig”, precum și:

  • reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, ARR, ANSVA, Asociația Frigotehniștilor, producători, importatori/ distribuitori, lanțuri comerciale de produse perisabile OIPA, AMRCR, ACDBR, Romalimenta;
  • top management și experți din cele mai importante companii auto, de transport, logistică – CTE Trailers, Dexion, Schmitz Cargobull, Konvekta Thermo Systems, Dumagas, Whiteland logistics etc.

Cu peste 7500 mp expoziționali, 100 de expozanți, 1.200 specialiști participanți în evenimente conexe și 8.500 de vizitatori, cea de a 4-a ediție TransLogistica EXPO  (26 – 28 septembrie), organizată sub egida Ministerului Transporturilor, rămâne cel mai mare eveniment expozițional din România și din Regiune”, declară Victoria Lupu, directorul general al evenimentului.

Din aceeasi categorie

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.