nr. 140 (martie-aprilie 2016) Stefan_Schönauer
Stefan Schönauer noul Chief Financial Officer al IMMOFINANZ

Conform comunicatului de presă al IMMOFINANZ Stefan Schönauer a fost numit de Consiliul de Supraveghere al companiei în funcția de Chief Financial Officer pentru o perioadă de trei ani. IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,2 miliarde de euro, ce cuprinde peste 390 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.          

Stefan Schönauer a luat locul Birgitei Noggler, care s-a retras din Consiliul de Administrație începând cu 19 februarie 2016.De asemenea, Consiliul de Supraveghere a aprobat şi extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl. Consiliul de Administrație al IMMOFINANZ este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, și Dietmar Reindl, COO. 

Stefan Schönauer în vârstă de 36 de ani deține o diplomă în business management și informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria şi a ocupat diverse poziții de conducere şi în cadrul IMMOFINANZ încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy.

La rândul său Dietmar Reindl -46 de ani este membru al Consiliului de Administrație al IMMOFINANZ începând cu luna mai 2014, fiind responsabil din funcția de COO de managementul tuturor proprietăților comerciale, precum și de activitățile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârșitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.

„Prin numirea lui Stefan Schönauer și prelungirea mandatului lui Dietmar Reindl, echipa ce formează Consiliul de Administrație al IMMOFINANZ, alături de CEO-ul Oliver Schumy, este excelent organizată pentru următorii ani, urmărind optimizarea poziționării companiei, dar și asigurarea unei creșteri sustenabile și profitabile”, a declarat Michael Knap, Președintele Consiliului de Supraveghere al IMMOFINANZ.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.