nr. 163 (februarie - martie 2018) brainstorming-3166299_960_720
Supply Chain Innovation, Strategy & Management

Pe lângă creșterea profitabilității, performanței și satisfacția clientului, în ultimii ani companiile manifestă un interes deosebit de a creștere a flexibilititții. Această nouă tendință se datorează competivității pe o piață globalizată ce solicită adaptarea rapidă, personalizarea produselor/serviciilor, transparență, tehnologie, rapiditate și nu în ultimul rând ospitalitate. În sprijinul acestui obiectiv, a luat naștere abordarea integrată a fluxurilor din mediu comercial și anume: supply chain.

Multe dintre companii aplică diferite pachete din supply chain distrugând asftel ansamblul și denaturând efectele acestuia. Supply Chain tratează procesele „end to end” privind dincolo de mediul intern și extern apropiat al companiei. Supply Chain te ajută să treci de la o afacere care împinge produse în piață, în speranța că vor fi acceptate, la ceea condusă de dorință clientului. Chiar dacă incertitudinea rămâne inerentă chiar și într-o abordare supply chain, totuși vei lucra cu verigi bine sudate care se vor modula astfel încât să răspundă cererii pieței.  În perioadă martie-iunie 2018, CODECS organizează programul Supply Chain Innovation, Strategy and Management.

Cursul Supply Chain Innovation, Strategy and Management abordează sistemele de aprovizionare și distribuție (supply chain systems), precum și părțile componente ale acestora într-o manieră integrată, holistica, pornind de la premiza că pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat, unitar al tuturor părților componente.

Detalii despre curs: https://www.codecs.ro/supply-chain/ sau la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 şi e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.