nr. 139 (februarie-martie 2016) 04
Târgul Imobiliar PROJECT EXPO  îşi deschide porţile în perioada 11-13 martie 2016

Conform comunicatului de presă transmis de PROJECT EXPO, Târgul Imobiliar îşi deschide porţile în perioada 11-13 martie a.c., cu o ediţie specială. Atât evenimentul din luna martie, cât şi următoarele două ediţii ale Târgului Imobiliar PROJECT EXPO se vor desfăşoara într-un pavilion expoziţional amplasat în parcarea centrală din Piaţă Victoriei. 


Târgul Imobiliar PROJECT EXPO prezintă cele mai noi proiecte imobiliare dar şi cele mai bune oferte de preţ pentru locuinţe. Printre companiile care deja şi-au anunţat prezenţa în cadrul primului târg imobiliar din 2016 se numără: Premier Service, Greenfield Residence, Cubic Residence, Berceni Rezidenţial, Omnis Residence, Militari Residence, Metropolitan Residence, 20th Residence, Confort City, Magecon Residence, Palladium Residence, Trend Residence, Aleea Residence, Tineretului City, Carol City, New City, New Town, Magecon, White Mountain, dar şi RHI Grup care oferă posibilitatea achiziţiei unei proprietăţi în sistem time sharing în judeţul Braşov, la Bran.
Respectând tradiţia Târgurilor Imobiliare PROJECT EXPO, toţi expozanţii vin cu oferte speciale, discounturi de preţ sau alte facilităţi care să vină în sprijinul celor aflaţi în căutarea unei locuinţe.

„Vă invităm să participaţi la tombolele care vor fi organizate în cadrul celor trei zile de eveniment şi la care puteţi câştigă premii pe loc. Toţi vizitatorii vor primi un fluturaş cu 4 întrebări care se referă la motivul pentru care au trecut pragul Târgului Imobiliar PROJECT EXPO: ce tip de locuinţa caută, ce buget au disponibil, ce zona preferă şi ce calităţi trebuie să aibă căminul ideal. În schimbul acestui fluturaş, oricine va avea posibilitatea să extragă dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz răzuibil din care va află pe loc ce a câştigat. Între premiile care pot fi extrase se află un televizor LG, full HD, cu diagonală de 109 cm – oferit de către Cubic Residence sau diverse obiecte de amenajări interioare – oferite de către Premier Service. Intrarea este liberă iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10,00 – 19,00 vineri şi sâmbătă, iar duminică 10,00-16,00”, se arată  în comunicatul PROJECT EXPO.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.