nr. 153 (aprilie-mai 2017) TNI
Târgul Naţional Imobiliar TNI îşi deschide porţile la Palatul Parlamentului- Sala Unirea în perioada 19-21 mai.

Între 19-21 mai a.c  în Sala Unirea din Palatul Parlamentului va avea loc cea de a 25-a ediţie a Târgul Național Imobiliar TNI. Circa 100 de companii şi-au  rezervat deja standurile la această manifestare de interes.

“Evenimentul este organizat  într-un moment în care piața imobiliară cunoaște o revigorare importantă, participarea la Târgul Național Imobiliar TNI reprezintând o metodă eficientă pentru o companie de a se diferenția de concurență și de a avea acces la minim 5.000 de clienți interesați de cumpărarea de proprietăți. Prin discuții față în față , în cea mai prestigioasă sală de evenimente din România în care au negociat și 18 președinți de stat în cadrul Summitului NATO, expozații beneficiază de capital de imagine și câștigă încrederea clienților. Când ne referim la cumpărarea de locuințe și la investiții imobiliare în general, imaginea și seriozitatea vânzătorului au un rol decisiv în decizia cumpărătorului, deoarece produsul tranzacționat este de valoarea zecilor de mii de euro și implică contractarea unui credit pe termen lung. Ori când în ultimul deceniu nu puține au fost exemplele de „țepe imobiliare”, participarea la TNI, primul târg imobiliar din România organizat începând cu anul 2005, autentifică proiectele imobiliare participante”, a declarat Cristina BERCEA- PR Manager TNI.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.