nr. 162 (ianuarie - februarie 2018) TERAPLAST
TeraPlast îşi propune pentru 2018 o dublare a cifrei de afaceri

Producătorul de ţevi şi profile din PVC TeraPlast a preluat, începând cu 31 decembrie 2017, activitatea Politub, jucător important pe piaţa ţevilor de apă şi gaz din ţara noastră. Conform comunicatului de presă al companiei, Politub a transferat business-ul către TeraPlast ca un tot unitar, inclusiv know-how, dreptul de proprietate asupra construcţiilor, echipamentelor şi a celorlalte active Politub (exceptând terenurile, TeraPlast având un drept de superficie pe terenul necesar desfăşurării activităţii) la valoarea de piaţă de la acea dată.

La începutul anului 2018, TeraPlast preia toţi angajaţii Politub, care vor intra astfel în colectivul TeraPlast. În urma acestei preluări, Politub devine divizia de ţevi polietilenă a TeraPlast. Compania îşi propune să dezvolte activitatea noii divizii, valorificând oportunităţile din piaţă şi infrastructura de vânzări pe care o are TeraPlast. Astfel, reprezentanţii companiei îşi propun, în 2018, o dublare a cifrei de afaceri pentru divizia de ţevi polietilenă.
Mirela Pop, director general TeraPlast, a declarat: „În 2017, TeraPlast a desfăşurat un program ambiţios de investiţii, atât prin achiziţia şi dezvoltarea de noi business-uri, din ţară şi în străinătate, cât şi prin creşterea capacităţilor de producţie existente şi diversificarea tehnologiilor”.
Grupul TeraPlast rulează o cifră de afaceri anuală de peste 415 de milioane de lei. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe şase linii de business: instalaţii şi amenajări, profile tâmplărie, granule, panouri termoizolante, structuri metalice zincate, tâmplărie termoizolantă şi ţiglă metalică, deţinând poziţii de top pe o mare parte din aceste pieţe.
Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de PVC din România şi unul dintre principalii producători de materiale pentru piaţa construcţiilor şi instalaţiilor

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.