nr. 148 (noiembrie-decembrie 2016) targul-intreprinderilor-mici-si-mijlocii-timm-2016-a1128
TIMM 2016, eveniment dedicat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri a organizat în perioada 18-20 noiembrie a.c , la Romaero Băneasa Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din România dedicat IMM-urilor.La eveniment au participat 450 de companii.


 „Ne dorim ca prin acest târg să punem în lumină IMM-urile, fie că vorbim despre antreprenori români sau investiţii străine. Vorbim despre aproximativ 655.000 de IMM-uri, care reprezintă baza economiei româneşti, ele angajând 2,6 milioane de oameni şi reprezentând în jur de 99,72% din numărul jucătorilor înregistraţi în România care şi-au declarat indicatorii financiari pe anul 2015. La eveniment au participat 450 de companii mici şi mijlocii şi sperăm ca acest târg să se transforme într-un adevărat festival dedicat lor”, a declarat Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii-TIMM 2016 a organizat în paralel conferinţe, workshop-uri, dar şi o expoziţie pe secţiuni dedicate promovării produselor şi serviciilor realizate de către întreprinderile mici şi mijlocii româneşti; promovării debutanţilor în afaceri; promovării IT, inventică şi creaţie ştiinţifică; promovării educaţiei antreprenoriale; instituţiilor şi companiilor care furnizează produse şi servicii pentru IMM, promovării produselor şi serviciilor realizate de către alte persoane juridice de drept public sau privat pentru întreprinderile mici şi mijlocii din România.Participarea expozanţilor la târg a fost gratuită,MECRMA suportând cheltuielile de transport şi cazare ale acestora.

În cadrul târgului, beneficiarii şi-au prezentat şi vândut produsele şi, totodată, şi-au putut întâlni partenerii de business sau reprezentanţii instituţionali având totodată ocazia să participe la conferinţele şi workshop-urile organizate de minister.Bugetul alocat acestui proiect a fost de trei milioane de lei.

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.