ACTUALITATE ciuca2
Totul este cu putinţă! Contrast Impex la 25 de ani de activitate

Compania Contrast Impex a fost fondată în anul 1992, având un capital 100% românesc. Încă de la început firma a comercializat întreaga paletă de produse necesare utilării unui salon de înfrumuseţare, de la mobilier, aparate şi echipamente, până la produse şi tratamente pentru îngrijire facială, corporală, mâini şi picioare, extensii de păr natural, aparate pentru bronzare artificială.

Luni, 3 aprilie 2017, compania a aniversat, într-un cadru festiv în Salonul Victoria al Casei Presei Libere, cei 25 de ani de activitate neîntrerută în domeniu înfrumuseţării. Cu apartenență directă la Intercoiffure Mondial, prin intermediul președintelui fondator Cristina Ciucă, firma Contrast şi saloanele Crystal Cosmetics beneficiază de acces la ultimele tehnici și trenduri mondiale în domeniul frumuseţii.

 

”După 25 de ani de activitate, totul este cu putinţă! Comercializăm peste 1500 de produse din industria frumuseţii. Astăzi, Contrast Impex vă oferă peste 30 de linii profesionale pentru tratamentele faciale şi corporale de la Germaine de CapucciniDr. Med. Christine SchrammekAinhoaCemsaNoche y Dia şi Parargil – produs conceput şi brevetat Contrast.

De asemenea, vă stăm la dispoziţie cu aparatură de cea mai bună calitate pentru cosmetică facială şi corporală, mobilier şi accesorii profesionale pentru saloanele de înfrumuseţare. Trebuie să subliniez că firma noastră reprezintă în România cele mai cunoscute şi de succes produse profesionale pentru păr: Revlon Professional şi Black Sintesis.

Contrast Impex organizează totodată seminarii şi cursuri de perfecţionare la centrul propriu de training, situat în Bucuresti, dar şi seminarii personalizate în saloanele partenere. Compania a înfiinţat şi în prezent administrează cu succes două şcoli de coafură, situate în Bucureşti şi Buzău. De cursurile acestor şcoli beneficiază gratuit copiii orfani şi prin achitarea unei taxe de şcolarizare toţi cei care doresc să îmbrăţişeze această frumoasă meserie de stilist.

Cine ar fi crezut într-o extindrere de asemenea proporţii? Noi, echipa Contrast am sperat şi am ştiut că aşa va fi. Şi aşa a fost. Însă nu am fi reuşit fără dumneavoastră, clienţii noştri, iar pentru acest lucru vă mulţumim în mod special şi, ca întotdeauna, vă aducem în dar produse foarte bune la preţuri decente. În plus, vă oferim reţete bune de afaceri puternice furnizate într-o formă nouă şi modernă.

Aşa cum v-am obişnuit, la firma Contrast aţi găsit mereu înţelegerea de care aţi avut nevoie şi acest lucru pentru că aşa înţelegem noi să ne respectăm clienţii, o dovadă clară a maturităţii şi înţelepciunii noastre, în ideea că totul este cu putinţă”, a precizat doamna Cristina Ciucă.

Prezent la eveniment, Doru Ciucă, partener şi asociat al companiei, a subliniat importanţa Contrast Impex în industria înfrumuseţării.

”În prezent, după 25 de ani de activitate, Contrast Impex este cel mai mare furnizor din România de produse destinate industriei de înfrumuseţare. Vorbim de linii profesionale pentru tratamente de îngrijire facială şi corporală de la firme de renume, dar şi de tot ce aveţi nevoie pentru utilarea unui salon de înfrumuseţare, de la echipamente, mobilier şi aparate, la cosmetice profesionale achizitionate la preţuri atractive”, a adăugat Doru Ciucă.

 

În fiecare an, Saloanele Crystal Cosmetics organizează evenimentul aniversar “Balul de Crystal”, în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată. Şi în acest an, având în vedere importanţa evenimentului, dar şi bunele relaţii stabilite de-a lungul timpului, reprezentanţii grupului Business Press au participat la petrecerea aniversară, un moment unic şi inedit de petrecere şi bună dispoziţie.

Evenimentul aniversar a fost unul destinat frumuseţii, rafinamentului, entuziasmului, încrederii, speranţei şi bucuriei. Ca în fiecare an, doamna director Cristina Ciucă, prezenţă distinsă şi plină de rafinament, a oferit e­venimentului o notă originală, lipsită de orice regulă de convenienţă, astfel încât invitaţii să se simtă confortabil şi familial. Petrecerea a avut ca invitaţi artişti consacraţi care au adus cu ei buna dispoziţie, dar şi o serie de surprize apreciate de invitaţi.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.