nr. 173 (decembrie 2018 - ianuarie 2019) crystal machiaj
Trucuri pentru frumuseţea noastră

Frumuseţea sărbătorilor are un farmec aparte, o magie plină de senzualitate, de confort spiritual, de savoare a serilor minunate, ce culmineaza cu o petrecere de Revelion. Este greu de egalat o astfel de frumuseţe, însă putem să întâmpinăm acest eveniment cu încredere, ţinând cont de câteva sfaturi utile şi sigure destinate sexului frumos: curăţarea tenului cu maximă atenţie, aplicarea unor măşti potrivite fiecărui ten, întreţinerea picioarelor şi stimularea drenajului limfatic, eliminarea toxinelor prin diverse metode de detoxifiere a organismului dar şi folosirea unor creme şi seruri profesionale pentru îngrijirea corpului, feţei, gâtului, ochilor, buzelor şi mâinilor cu rol de hidratare şi protecţie.

Nimic nu poate face pielea mai strălucitoare şi mai sănătoasă decât cea oferită de un somn bun de frumuseţe. Chiar dacă este sezonul de petreceri trebuie să ne asigurăm 8 ore de somn, ora ideală fiind înainte de 22.

Cu aceste trucuri pentru frumuseţea noastră, saloanele Crystal Cosmetics oferă o gamă variată de tratamente şi sevicii profesionale şi fac totul ca dumneavoastră să fiţi cât mai frumoase!

www. crystal-cosmetics.ro

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.