nr. 156 (iulie-august 2017) pensiune
Turism de elită – Pensiunea Retezat!

Ţara Haţegului, o bijuterie sălbătică ce nu poate fi prezentată decât la superlativ, te îndeamnă să laşi deoparte zgomotele şi forfota marilor oraşe, să te afunzi în tăcere şi  în meditaţie. Aici, printre stânci cu forme geometrice diverse, flancate de o vegetaţie bogată şi de străjerii brazi, se întrevede infinitul cerului cu o limpezime care te pătrunde până în adâncul sufletului. Fălnicia Masivului Retezat, o garanţie a existenţei noastre geo-istorice, oferă strălucirea veritabilă a unui spectacol poetic. O frumuseţe simplă şi complexă, în faţa căreia figurile de stil pălesc, iar trăirile se intensifică în fiecare celulă. În această zonă de vis am găsit un loc al sufletului, o terapie a relaxării venită din susurul apei de izvor, din panorama unică şi din confortul oferit de Pensiunea Retezat.

Construită  pe valea Râului Mare, Pensiunea Retezat este un proiect de suflet realizat cu finanţare europeană, menit să îmbogăţească această zonă minunată. “Din respect pentru cei care vor să cunoască o particică din Ţara Haţegului, precum şi satele din apropiere încărcate de istorie, am creat împreună cu natura un loc cu acces facil, cazare excelentă, meniuri inspirate de zonă şi tradiţie, toate pentru bugetul călatorului. Am făcut tot ce am putut pentru a vă face să vă îndrăgostiţi de munte şi dacă aveţi apetit pentru excursii, în cele din urmă veţi regreta că timpul este prea scurt pentru câte drumuri sunt de bătut!”, le spune Adelina Ghergan turiştilor sosiţi la pensiune.

Un mesaj curat şi sincer ca apa Râului Mare ce străbate curtea pensiunii, un adevărat festin de vegetaţie şi flori atent aranjate de mentorii acestui proiect numit Pensiunea Retezat. Alături le stă echipa. Dorina, Jenica sau Camelia sunt doar câteva nume care contribuie la confortul turistului dornic de drumeţii, dar şi de odihnă şi relaxare. Şi cum ce e frumos trece foarte repede, am rămas cu amintirile în suflet, ca o dovadă a mulţumirii şi bucuriei că am călcat pragul unui loc de vis plămădit de oameni minunaţi! Mulţumim Pensiunea Retezat!

pensiune r

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.