nr. 173 (decembrie 2018 - ianuarie 2019) Screenshot (38)
UTI participă la extinderea și modernizarea Aeroportului Suceava

UTI Grup a semnat recent contractul pentru extinderea și modernizarea terminalului de pasageri al Aeroportului Suceava, în asociere cu Construcții Napoca (lider de asociere) și Geo Arc (Proiectant General).

Contractul, în valoare 12,6 milioane de lei fără TVA, va fi realizat în 15 luni, din care trei de proiectare și 12 de execuție. În cadrul proiectului, UTI va elabora Proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru instalațiile de curenți slabi și va realiza toate instalațiile și sistemele care vor asigura funcționarea terminalului aeroportuar (electrice, sanitare, HVAC, curenți slabi), inclusiv instalațiile și sistemul de transport al bagajelor.

Pe parcursul lucrărilor, UTI va acorda asistență tehnică la punerea în funcțiune și testarea echipamentelor și instalațiilor menționate și va asigura instruirea personalului beneficiarului care va exploata aceste sisteme.

Proiectul vizează transformarea aeroportului sucevean, care asigura până în prezent doar curse interne, într-un aeroport internațional care respectă standardele internaționale privind regulile de securitate aeroportuară, contribuind astfel la dezvoltarea traficului aerian din regiune.

Sursa: www.uti.eu.com

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.