nr. 171 (octombrie-noiembrie 2018) 2018-Ziua-UTI-Cover-Site
UTI sărbătorește 28 de ani de prezență continuă pe piața din România

Din 5 octombrie 1990, UTI a evoluat permanent, dezvoltând soluții și produse tehnologice complexe și oferind clienților săi servicii performante. La aniversarea a 28 de ani, UTI intră într-o nouă etapă de dezvoltare.

Cei 28 de ani ai UTI reprezintă o perioadă animată de curajul de a explora teritorii necunoscute, de a transforma idei în competențe diversificate și în proiecte îndrăznețe, dezvoltate de echipe de profesioniști perseverenți și pasionați de tehnologie, dar și de abilitatea de adaptare a companiei la condițiile economice fluctuante.

Acumularea treptată a unui portofoliu impresionat de competențe și expertiză tehnologică i-a permis companiei să devină unul dintre cei mai puternici jucători pe piața de sisteme integrate din România. Echipa de specialiști dedicați și know-how-ul tehnologic extins au fost fundamentele evoluției companiei în sectoare extrem de competitive.

În această perioadă, am construit, etapă cu etapă, o companie românească solidă, ne-am respectat principiile în vremuri marcate de crize economice, de o concurență acerbă, de lipsa unor investiții strategice la nivel național și de efortul de a ne adapta contextului politic și economic autohton. Chiar și în aceste condiții am reușit să facem performanță, să ne transformăm soluțiile, serviciile și produsele pentru a răspunde nevoilor de business ale clienților.

Anul 2018 marchează o redescoperire a valorilor fundamentale ale UTI: spiritul antreprenorial, creativitatea, identificarea și adaptarea portofoliului de soluții la oportunitățile de piață.

Planurile de viitor ale companiei vizează completarea si diversificarea soluțiilor, serviciilor și produselor, dar și eficientizarea proceselor interne: „Ne vom concentra asupra activităților de cercetare și dezvoltare a proprietății intelectuale, pentru a genera produse noi care să completeze portofoliul existent de soluții. În același timp, la nivel organizațional, vom continua să luăm centralizat toate deciziile importante de business, pentru a reduce riscurile”, declară Răzvan Petrescu, Președinte al Consiliului de Administrație al UTI Grup.

Ca în fiecare an, aniversarea UTI este un bun prilej de a celebra talentul și implicarea angajaților UTI care s-au remarcat prin loialitate față de companie, profesionalism și pasiune și de a le mulțumi pentru cei 10, 15, 20 și 25 de ani de performanță în cadrul companiei. Respectând tradiția ultimilor ani, organizăm Ziua Porților Deschise pentru copiii și membrii familiilor angajaților în principalele sedii UTI din București și din țară.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.