nr. 149 (decembrie 2016 - ianuarie 2017) 800x600_1282120326_casa_pentru_viata
Vata minerală a fost eliminată din lista materialelor acceptate de Ministerul Mediului  

Vata minerală a fost eliminată din lista cu materiale acceptate de Ministerul Mediului pentru derularea Programului Casa Verde Plus, în forma finală a ghidului de finanţare aferent acestui program guvernamental, după cum ne-au spus reprezentanţii ministerului de resort. De asemenea, în programul Casa Verde a fost inclusă, pentru persoanele juridice, tehnologia bazată pe peleţi,s-a precizat în comunicatul ministerului.

Ghidul celor două programe au ridicat discuţii în rândul industriilor interesate încă de la lansarea lor în dezbatere.

Printre altele, producătorii din domeniu au solicitat ca, în lista materialelor acceptate de minister pentru derularea celor două programe să fie incluse mai multe alternative decât cele propuse iniţial.

Cei mai deranjaţi de forma iniţială a ghidului s-au arătat producătorii de polistiren, aceştia solicitând şi includerea lor pe listă, pe lângă vata minerală, care apărea deja, alături de cânepă şi lână, în textul postat pe site-ul ministerului. Nici reprezentanţii producătorilor de vată minerală şi nici cei ai segmentului de polistiren nu au dorit să comenteze, acum, pe marginea modificărilor făcute în textul ghidului.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.