nr. 160 (noiembrie-decembrie 2017) Wienerberger
„Wienerberger” a lansat o platformă virtuală pentru renovarea şi construcţia casei

Potrivit comunicatului companiei, producătorul de blocuri ceramice „Wienerberger” a lansat platforma virtuală Instacasa.ro care cuprinde recomandări pentru renovarea şi construcţia casei.

Platforma se doreşte să fie o reţea de socializare care să faciliteze interacţiunea dintre cei care şi-au renovat sau construit o casă şi cei care doresc să primească informaţii relevante pentru a-şi putea finaliza proiectele de construcţie.

„Noua platformă îi oferă oricărui utilizator articole şi video-uri realizate de specialiştii Wienerberger pe teme importante, un forum în care poate adresa întrebări sau răspunde la nelămuririle utilizatorilor. Prin platformă www.instacasa.ro am vrut să facilităm accesul publicului larg la experţi şi la experienţele celor care construiesc sau şi-au construit o casă, dar şi a celor care îşi renovează acoperişul. Scopul proiectului este să îi ajutăm pe oameni să construiască mai bine, mai eficient şi mai repede.”, a precizat Corneliu Fecioru, managing director sales & marketing „Wienerberger” România.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.