nr. 144 (iulie-august 2016) Wizz_Air
Wizz Air, reduce cu 25% preţul biletelor pentru toate zborurile din/către România

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai mare linie aeriană din România, reduce cu 25% preţul biletelor pentru toate zborurile din/către România pe 3 august până la miezul nopţii. Pe 3 august, Wizz Air a operat primul zbor de la Aeroportul Internaţional “Ştefan cel Mare” Suceava spre Milano Bergamo. Cursa va fi operată de două ori/săptămână, miercurea şi duminică. Aceasta este prima ruta de la al 9-lea aeroport Wizz Air din România şi va fi urmată în scurt timp de o a doua rută cu tarife scăzute, care va asigura conexiunea între Londra Luton şi Suceava cu patru zboruri săptămânale, începând cu 19 august.

Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 99 lei, tarif înainte de reducere, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

“Suntem încântaţi să începem azi operaţiunile de la al 9-lea aeroport din România şi să poziţionam Wizz Air printre principalele companii care contribuie la economia locală şi la turismul din Suceava şi din regiune. Ruta care va fi operată de astăzi facilitează accesul spre Milano Bergamo la tarife reduse. Milano este o destinaţie foarte populară din multe ţări şi de la multe aeroporturi şi sperăm să devină curând o alegere preferată pentru un scurt city break sau o călătorie de afaceri şi pentru clienţii din Bucovina”, a declarat Tamara Vallois, head of communications Wizz Air.

România este o piaţă esenţială pentru Wizz Air, iar prezenţa Wizz a crescut semnificativ de la lansarea primelor operaţiuni locale în 2007. Wizz Air este deja cea mai mare companie aeriană din România şi îşi va dezvolta în continuare flota tânără, urmând să ajungă la 20 de aeronave până la final de 2016, ceea ce va crea şi mai multe oportunităţi de călătorie accesibile clienţilor români şi vizitatorilor lor. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportaţi din şi spre România de la începutul operaţiunilor.În ansamblu, activitatea Wizz Air în România va susţine mai mult de 3.300 de locuri de muncă în industriile complementare din toată ţara.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flota de 71 de aeronave Airbus A320 si A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 38 de ţări. Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320ceo, cu 180 de locuri, şi Airbus A321ceo, cu 230 de locuri. Noile aeronave Airbus A321 au început să fie livrate din noiembrie 2015.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.